Vierailijahallinnan kotimaiselle edelläkävijälle Systam Oy:lle myönnetty Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Systam Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa työllistävästä palvelusta. Systam on täysin kotimainen korkean teknologian yritys, joka on keskittynyt itse kehittämiinsä vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuihin.

Kymmenvuotista taipalettaan loppuvuodesta juhlinut Systam syntyi nuoren teekkarin innovaatiosta yritykseen saapuvien vieraiden automatisoituun vastaanottoon. Siitä lähtien yritys on keskittynyt itse kehittämiinsä vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuihin ja ottanut asiakseen tarjota 100-prosenttisesti suomalaista palvelua suunnittelusta kokoonpanoon.

”Kotimaisuus, korkea laatu ja suomalainen työ ovat meille tärkeitä. Avainlippu on vahva ja tunnettu merkki, joka viestii positiivisia asioita kotimaisuudesta, luotettavuudesta sekä työllistävyydestä, minkä vuoksi kannamme sitä ilolla”, Systam Oy:n toimitusjohtaja Anssi Tamminen kertoo.

”Toimivimpien teknisten ratkaisuiden ja kehityksen lisäksi haluamme tarjota myös parhaan mahdollisen tukipalvelun. Siksi pidämme tyytyväisesti kaikki langat omissa käsissämme ja meillä palvelusta vastaa aina oma osaava henkilökuntamme”, jatkaa Tamminen.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Lisätietoja:

Anssi Tamminen, toimitusjohtaja, Systam Oy, 010 470 36 01, anssi.tamminen@systam.fi

Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Systam Oy on täysin riippumaton suomalainen korkeanteknologian yritys ja keskittynyt itse kehittämiinsä vierailijahallinnan ja perehdyttämisen ratkaisuihin. Systam Respa – ihmisläheinen kokonaisratkaisu automatisoituun vierailijaliikenteen hallintaan Systam Pass – dokumentoiva verkkopalvelu henkilökunnan, vierailijoiden ja muiden sidosryhmien varmennettuun perehdyttämiseen www.systam.fi