Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

AquaWare Oy

AquaWare Oy on rengasvesikaivojen huoltoliike, jonka erityisosaamista ovat rengaskaivoihin ja kaivotekniikkaan liittyvät huoltotyöt. Se tarjoaa asiakkailleen kokonaisratkaisun rengasvesikaivon kunnossapidossa. Palveluihin kuuluvat kaivohuollot, kaivon puhdistukset, kaivotekniikan asennukset, betonituotteet ja vesianalyysit.

Jätekukko Oy

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Palveluihin kuuluvat jätteenkuljetuspalvelut, jätehuollon palveluneuvonta, lajitteluasemat, Kuopion jätekeskus sekä Rinki-ekopisteverkostoa täydentävät ekopisteet. Jätekukon toimialue kattaa 15 kuntaa ja alueella on 215 000 asukasta.

Liizi.fi Oy

Liizi on kuluttajien ja yritysten tarpeita palveleva vuokraamo, joka vuokraa tuotteita arkeen ja vapaa-aikaan: lastentarvikkeita, siivousvälineitä, elektroniikkaa, työkaluja, lapsiperheiden tarvikkeita ym. Vuokraamo sijaitsee Helsingissä, mutta Liizi toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Se tarjoaa asiakkailleen vuokrattavaksi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitaan – ekologisesti, vaivattomasti ja edullisesti.

SunUran Hoiva Oy

Sosiaali- ja terveysalan henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut sekä kotiin tuotettavat sosiaali- ja terveyspalvelut. SunUran Hoiva tarjoaa turvallisia ja monipuolisia palveluja ikäihmisille omaan kotiin erilaisiin elämäntilanteisiin. Yksityiset asiakkaat saavat SunHoivasta laadukasta, omaan kotiin tuotavaa hoivaa ja kotihoitoa. Sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajille SunHoiva tarjoaa joustavaa ja luotettavaa henkilöstövuokrausta ja apua rekrytointiin. SunHoiva toimii kestävällä arvopohjalla ja on vastuullinen sekä monipuolinen sosiaalipalvelujen ja henkilöstövuokrauksen osaaja. SunUran Hoiva Oy:n toiminimenä on SunHoiva ja sen toiminta-alueena on tällä hetkellä Etelä-ja Keski-Suomi.

Virtapää Oy (Omakeikka.fi)

Uusi Omakeikka.fi-palvelu on aktiivisten eläkeläisten ja kokeneita tekijöitä arvostavien työn­antajien yhteisö. Palvelussa yhdistetään työnantajat ja työtä haluavat eläkeläiset. Verkkopalvelun avulla työantaja sekä eläkeläinen voivat suoraan sopia työ­suhteesta sekä tulevista työ­vuoroista. Palvelun virallinen lanseeraus tapahtuu kesä­kuussa. Sitä ennen verkko­palvelua koe­käytetään Päijät-Hämeen alueella.

Mimmi Pekurinen / Blooming Desert Shop

Blooming Desert Africa-niminen järjestö auttaa entisiä lapsisotilaita Itä-Afrikassa. Blooming Desert Shopin perustaja Mimmi Pekurinen alkoi keväällä 2021 tekemään polymeerimassakorvakoruja kerätäkseen rahaa järjestölle. Syntyi eettinen ja vastuullinen brändi: Blooming Desert Shop, joka tänäkin päivänä lahjoittaa 35% tuotoistaan edellä mainitun järjestön toimintaan.

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta