Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

Helena Valjakka Oy

Helena Valjakka Oy tarjoaa ei-sairaanhoidollisia kotipalveluja seniori-ikäisille, jotta he voivat asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Palvelut sisältävät mm. seuranpitoa, ruuanlaittoa, ulkoilua, kodinhoitoa ja asiointipalveluita. Asiakkaalla käy aina sama hoivanantaja. Yritys on Kotona Asuen Seniorihoivan franchisingyritys.

Juvenes Oy

Tampereen Ylioppilaskunnan (TREY) omistama Juvenes Oy:n ravintolaperheeseen kuuluu 49 ravintolaa yhdeksällä paikkakunnalla. Yritys tarjoaa myös juhlapalvelua sekä juhla-, kokous- ja saunatiloja valtakunnallisesti. Juvenes Oy haluaa tarjota parempaa palvelua arjessa ja juhlassa sekä palvelua ihmiseltä ihmiselle. Yritykselle tärkeimpiä arvoja ovat laatu, osaaminen ja vastuullisuus.

Mirkon Oy

Mirkon auttaa seniori-ikäisiä asumaan itsenäisesti omassa kodissaan mahdollisimman pitkään tarjoamalla heille monipuolisia ei-sairaanhoidollisia hoivapalveluja sekä kotihoidon tukipalveluja kotiin. Ne sisältävät esimerkiksi ruoanvalmistusta, seuranpitoa, ulkoilutusta, viriketoimintaa, henkilökohtaista hoivaa, kodinhoitoa, sekä asiointipalveluja. Yritys on Kotona Asuen Seniorihoivan franchisingyritys.

Tampereen ensi- ja turvakoti ry

Tampereen ensi-ja turvakoti ry on vuonna 1945 perustettu yhdistys, joka tuottaa laadukkaita palveluita kaikille ikäryhmille. Ikäihmisten palveluihin kuuluvat tehostettu palveluasuminen, palveluasuminen ja päivätoiminta. Lapsiperheille on sekä avo- että laitospalveluita: kaksi turvakotia, Ensikoti, Perhekulma Puhuri, Perhetuvat ja Pikku-Miina. Yhdistys kehittää jatkuvasti uusia palveluita eri kohderyhmille.

Vilppulan seudun palvelukotiyhdistys ry

Vilppulan seudun palvelukotiyhdistys ry:n tarkoitus on toimia kuntalaisten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ja kotona pärjäämisen tukemiseksi. Yhdistys ylläpitää asuintalotoimintaa senioreille sekä palvelutalotoimintaa kyläläisille, järjestää ikäihmisten ja vammaisten päivätoimintaa sekä kuntouttavaa työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille.

Sansia Oy

Sansia on vuonna 2011 perustettu yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon palveluyhtiö, joka tuottaa laaja-alaisia hankinta- ja liikennepalveluja moniin eri tarpeisiin. Yritys tarjoaa hankinta- ja sopimushallinnan palveluja, hankintakoulutuksia sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakkaat saavat tukea myös oman hankintatoimintansa järjestämiseen.  Sansian tavoitteena on tehdä hankkiminen mahdollisimman helpoksi asiakkailleen, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa.

Tukeva-säätiö sr

Tukeva-säätiö sr tuottaa työttömyyden ehkäisemiseksi sosiaali- ja valmennuspalveluita sekä edistää kiertotaloutta. Tukeva haluaa olla Pohjois-Savon paras sosiaalisen kuntoutuksen ja valmennuksen, työpajatoiminnan sekä kierrätystavara-kaupan osaaja ja kehittäjä. Tukeva on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö.

 

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta

 

Kuvituskuva: Samuli Hellman