Eurokangas laajentaa ikkunasisustamisen tuote- ja palveluvalikoimaansa ostamalla Kiskotalon

Perheyritys Eurokangas Oy on 31.5.2018 päivätyllä kaupalla hankkinut omistukseensa Kiskotalo Oy:n koko osakekannan. Eurokangas hakee kaupalla kasvua ja vahvistaa asemaansa kotien ja julkitilojen ikkunasisustamisen edelläkävijänä Suomessa.

Yrityskauppa täydentää Eurokankaan nykyistä valikoimaa moderneilla kisko- ja ripustusjärjestelmillä. Kiskotalo on vuonna 2011 perustettu kiskojen ja komponenttien asiantuntija- ja tukkuliike Suomessa. Kaupan myötä Kiskotalosta tulee Eurokankaan tytäryritys, joka jatkaa liiketoimintaa edelleen Kiskotalon nimellä toimitusjohtajanaan perustajajäsen Pete Aalto.

”Uskomme vahvasti hyvän kumppanimme Kiskotalon osaamiseen ja kehityspotentiaaliin. Yrityskaupan kautta vahvistamme edelleen Eurokankaan osaamista ikkunasisustamisen tuotteissa ja palveluissa niin yritys- kuin kuluttajamyynnissäkin. Kiskotalon hyvien tuotteiden ja Eurokankaan laajan hankinta- ja myyntiorganisaation kautta yrityskaupassa toteutuvat selvät synergiat molemmille”, vakuuttaa Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward.

Kiskotalon toimitusjohtaja Pete Aalto näkee kaupassa paljon hyvää Kiskotalon liiketoiminnan kehittymiselle: ”yhdistyminen maineikkaan Eurokankaan kanssa on Kiskotalolle mahdollisuus kasvuun. Kiskotalon ja Eurokankaan vahvat osaamisalueet ja yhteistyöverkostot mahdollistavat asiakkaillemme entistäkin laajemman ja kilpailukykyisen valikoiman. Yhdessä me parhaimmillaan olemme ikkunasisustamisen ykkönen Suomessa.”

LISÄTIETOJA:

Daniel Ward
Toimitusjohtaja, Eurokangas Oy
040 5472 744
daniel.ward@eurokangas.fi

Pete Aalto
Toimitusjohtaja, Kiskotalo Oy
040 562 9754
pete@kiskotalo.fi

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 73-vuotias perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 34 miljoonaa euroa vuodessa.