suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi

Hyvien valintojen viikko

Hyvien valintojen viikkoa vietetään 29.4.–5.5. Kampanja muistuttaa suomalaisen työn valinnan vaikutuksista. Osallistu teemaviikkoon valitsemalla Suomelle hyvää tekeviä tuotteita ja palveluita. Avainlippua sekä Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä kantavat yritykset kertovat, miksi juuri heidän tuotteensa tai palvelunsa on hyvä valinta niin yhteiskunnan, yrityksen kuin yksittäisen suomalaisenkin kannalta. Olemme tuottaneet jäsenyritystemme käyttöön aineistoja, jolla voit olla meidän kanssamme kampanjoimassa oman ja muiden merkinhaltijayritysten puolesta – suomalaisen työn ja yritysten hyväksi. ​


Tutustu teemaan

Digital Commerce Finland

Digital Commerce Finland Oy on uusi yhteiskunnallinen yritys, joka auttaa digitaalista kauppaa kasvamaan nopeammin. Suomalaisen työn liitto on yksi perustajajäsenistä.


Tutustu teemaan

Suomalainen verkkokauppa

Avainlippu-merkki verkkokaupan yhteydessä kertoo asiakkaille siitä, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa. Avainlippu-verkkokaupan taustalla on aina asiakkaita palveleva yritys. Lue lisää millainen verkkokauppa voi saada Avainlipun käyttöönsä, ja mikä merkitys sillä on asiakkaille!


Tutustu teemaan

Julkiset hankinnat

Hankintalaki mahdollistaa suomalaisuuden, paikallisuuden ja vastuullisuuden huomioimisen julkisissa hankinnoissa. Myös julkisella sektorilla voidaan ostaa työtä Suomeen ja painottaa vastuullisia valintoja työllisyyden ja yrittäjyyden puolesta.


Tutustu teemaan

Kansainvälisyys

Tutkimuksemme mukaan suomalaisuutta hyödynnetään kansainvälisillä markkinoilla, mutta yritykset kaipaavat tukea maabrändityön rakentamisessa sekä laadukkaan ja luotettavan mielikuvan vahvistamisessa. Tämän vuoksi tarjoamme jäsenyrityksillemme monenlaista tukea ja materiaalia suomalaisuuden hyödyntämiseen kansainvälisillä markkinoilla.


Tutustu teemaan

#vastuullisuusteko

Olemme tuottaneet jäsenyritystemme käyttöön #vastuullisuusteko-aineistoja, jolla voit olla meidän kanssamme kampanjoimassa oman ja muiden merkinhaltijayritysten puolesta – suomalaisen työn ja yritysten hyväksi. ​


Tutustu teemaan

Merkityksellinen ja arvokas työ

Suomalaisen työn liitto aloitti merkityksellistä ja arvokasta työtä käsittelevän tutkimusohjelman vuonna 2014 yhdessä kansainvälisen tutkimus- ja konsulttitoimisto The Futures Companyn kanssa. Merkityksellisen ja arvokkaan työn tutkimusohjelman myötä määritämme miten uusi liiketoimintakulttuuri ja työympäristö synnyttävät uusia mahdollisuuksia sekä tuottavat arvoa työnantajille, työntekijöille ja yhteiskunnalle.


Tutustu teemaan

Yrittäjän päivä 2023

Yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta. Ne luovat uutta toimintaa, uutta työtä ja takaavat siten yhteiskuntamme hyvinvoinnin. Yrittäjän päivää vietetään 5.9.2023. Yrittäjän päivä -tempaus on avoin kaikille - tervetuloa mukaan!


Tutustu teemaan