Mediaseuranta

Suomen kesä tilastojen takaa

Juttuun on kerätty Suomen kesään liittyviä tilasto- ja tutkimustietoja. Suomalaisen Työn Liiton Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa selvitettiin suomalaisuuden merkitystä kesään liittyvien esineiden avulla. Kyselyyn vastanneet nimesivät saunavihdan, soutuveneen ja laiturin esineiksi, jotka tekevät suomalaisten kesän.

Aito ja alkuperäinen Kipukoukku® kiinnostaa myös ulkomailla

Kipukoukku-tiimin Henry Keskinen kertoo, että Kipukoukku on käytössä jo 200 000 suomalaisperheessä. Suosion takana on se, että Kipukoukun käyttö on helppo oppia. Aidon Kipukoukun tunnistaa sen saamasta Avainlippu-merkistä. Tuotetta on tarkoitus alkaa markkinoida kansainvälisesti.

Kesä 2018

Artikkeli esittelee ammattilaistason kosmetiikkasarjojen uutuustuotteita. Mukana on Naviter-sarjan Ekopharma Hilla Hellä Vartalovoide, Ekopharma Hilla Suihkugeeli sekä Ekopharma Herukka Suojaava Päivävoide spf15 ja Aurinkovoide spf30, joille kaikille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä FI-Natura-sertifiointi.

Kotilo ry:lle Yhteis­kunnallinen yritys -merkki

...elämässä tarvittavan avun, tuen, hoivan ja ohjauksen. Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin...

Kotilo ry on otettu saamastaan Yhteiskunnallinen yritys -merkistä — tunnustus auttaa jatkossakin pitämään asiakkaiden puolia

Mielenterveyskuntoutujille asumispalveluja tarjoava Kotilo ry on saanut Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Olemme ylpeitä ja otettuja tästä Suomalaisen Työn Liiton tunnustuksesta, joka auttaa meitä pysymään palveluntuottajina myös jatkossa, mitä sitten sote-rintamalla ikinä tapahtuukaan, kertoo Kotilo ry:n toiminnanjohtaja Pirjo Hartikainen.

Muutamat miljoonat haalarit

...Akolahti korostaa Turun Haalarituotteen valmistavan jokaisen vaatteen kokonaan Liedossa. Siitä hyvästä yrityksellä on oikeus käyttää Avainlippu-merkkiä. Kankaat tulevat Euroopasta tai Kiinasta, mutta suunnittelu, leikkuu ja ompelu tehdään Tuulissuolla.—Sitä meidän asiakkaamme arvostavat...

Villa Visio

Artikkelissa esitellään Tervon KotiRannalla -messualeella sijaitseva Villa Visio. Bumerangin muotoinen talo yllättää monipuolisilla tilakokemuksilla. Talon alapohja, seinät, kattorakenne ja vesikaton alusta on tehty massiivipuusta. Kohteen toteuttaneen yrityksen tuotteella ja palvelulla on Avainlippu-merkki ja suunnittelulla puolestaan Design from Finland -merkki.

Pääkirjoitus: Management by Perkele

Lehti käsittelee pääkirjoituksessaan pelolla johtamista, jolle ruotsalaiset ovat antaneet nimen Management by Perkele. Kyseinen johtamistyyli ei ole tätä päivää, sillä pelko tappaa luovuuden ja sen myötä uudistumishalun ja -kyvyn. Suomalaisen Työn Liiton tutkimus osoittaa, että enemmistö esimiehistä ei tunnista työntekijöidensä vahvuuksia. Työntekijät kokevat, ettei heitä ja heidän osaamistaan arvosteta.

Osuuskunta Kanslialle myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

...palkkaamaan ja työllistämään luovia ammattilaisia. Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin...