Delipap Oy nimetty edustamaan Suomea European Business Awards 2016/17 -kilpailussa

Avainlippu-yhteisöön kuuluva Delipap Oy on nimetty Suomen edustajaksi European Business Awards -kilpailuun luokassa Environmental and Corporate Sustainability. Kyseessä on Euroopan suurin liiketoimintakilpailu, joka juhlistaa alan huippuosaamista ja parhaita käytäntöjä Euroopan liiketoiminnan maailmassa.

Delipap Oy on vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys ja johtava ihoystävällisten ja ympäristövastuullisten hygieniatuotteiden valmistaja alallaan. Tärkeimmät yrityksen brändit ovat Muumi Baby vaipat, Vuokkoset naisten hygieniatuotteet ja koko perheen Helmi-hygieniatuotteet. Delipapin tuotantolaitokset sijaitsevat Tammisaaressa ja Veikkolassa.

European Business Awardsin toimitusjohtaja Adrian Tripp: ”Onnittelut Delipapille, joka on valittu edustamaan maataan kilpailuumme. He ovat menestyneet liiketoiminnassaan ja ovat osoittaneet hienoja pääperiaatteita, joita etsimme: innovaatiota, hyvää etiikkaa ja onnistumista.”

Tänä vuonna kilpailemassa on yli 350 yritystä 34 maasta ympäri Eurooppaa. Kilpailun seuraavassa vaiheessa valitaan ”National Public Champion” -voittaja videoäänestyksellä. Sen jälkeen alkaa äänestys maiden voittajien välillä ”European Public Champion” -tittelistä. Viime vuonna äänestyksessä annettiin yhteensä yli 227 000 ääntä ympäri maailman. Videot ja niiden äänestäminen on erittäin tärkeä osa kilpailua.

Delipap Oy:n toimitusjohtaja Sanna Karhu sanoo: ”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on valittu edustamaan Suomea. European Business Awards on laajalti tunnustettu kilpailu Euroopan dynaamisimmille yrityksille ja olemme iloisia, että olemme tulleet valituksi tällä tasolla. Nyt pyydämmekin jokaista katsomaan yrityksemme videon, jossa kerromme oman ainutlaatuisen tarinamme ja liiketoimintamme menestyksen, ja äänestämään meitä saamaan Suomeen ”National Public Champion” titteli. Kiitämme ihan jokaista jo etukäteen antamastanne tuesta!”

 

Äänestämään pääset tästä:
www.businessawardseurope.com/vote

Lisätietoja osallistujista ja European Business Awardsista osoitteista
www.businessawardseurope.com
www.rsm.global

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Sanna Karhu
sanna.karhu@delipap.fi
040 707 0040