Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

Botnia Työterveys Ry

Botnia Työterveys ry on työterveyspalveluja lähes 300 yritykselle Pietarsaaren ja Kokkolan lähialueella tuottava yritys. Se tarjoaa palveluja, jota tukevat työkykyä ja auttavat yritystä menestymään. Botnia työterveys ry on perustettu vuonna 2019, mutta taustalla on jo vuodesta 1978 toiminut Pietarsaaren työterveysyhdistys. Botnia perustettiin kun Keski-Pohjanmaan työterveys ry ja Pietarsaaren työterveysyhdistys yhdistyivät.

Invalidisäätiö Sr

Invalidisäätiö Sr tekee työtä sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Se kouluttaa, kuntouttaa ja valmentaa yksilöasiakkaita töihin ja on jo lähes kahdeksan vuosikymmenen ajan kehittänyt toimintaansa yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Ammattiopisto Live on monipuolinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Kotkan Työterveys Oy

Kotkan Työterveys Oy on vuonn 1975 perustettu kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon keskittynyt yritys, joka toimii Kotkassa ja Haminassa. Kotkan Työterveys Oy kuuluu Suomen Työterveys Ry:hyn, joka on valtakunnallinen työterveyshuollon toimija. Verkostoitumalla valtakunnallisesti yritys tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja eri paikkakunnilla toimiville yrityksille.

Nordic BioTech Group Oy

Nordic BioTech group Oy, branded as NordShield, is the world leading supplier of natural based antimicrobial solutions. A natural based antimicrobial technology NordShield® revolutionizes the way antimicrobials work. The technology forms an ultra thin mechanical layer on the treated surface providing safe and long lasting antimicrobial protection. The layer inhibits microbial growth on the treated surface or its pores. Adhesion forces keep the functional layer attached on the surface, and the branched molecular structure helps it stay absorbed in a porous material. The innovative NordShield® technology can be used in variety of ways across industries.

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta