Jäsenedut

Liiton jäsenet ovat osa yritysten omistamaa ja hallinnoimaa arvoyhteisöä, jonka tehtävänä on edistää jäsenyritysten liiketoiminnan menestystä. Liiton jäsenenä kuulut yritysten joukkoon, jotka luovat työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia, huomioivat tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden, sekä tukevat työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Yhdessä kannustamme valitsemaan työtä Suomeen.

Kun haet yhden tai useamman merkkimme käyttöoikeutta (Avainlippu, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkki) liityt samalla liiton jäseneksi ja saat kaikki edut käyttöösi. Voit myös liittyä jäseneksi ilman merkin käyttöoikeuden hakemista.

Liiton jäsenmaksuun sisältyvät palvelut

 1. Liiton koulutukset ja seminaarit koko henkilöstölle. Aiheina ovat olleet esimerkiksi huippusuositut vastuullisuuskoulutukset, neliosainen verkkokauppakoulutus sekä kansainvälistä kauppaa tukevat koulutukset. Kaikki tapahtumat löytyvät täältä
 2. Jäsenten yhteiset kampanjat, joissa kaikille veloituksettomia aineistoja. Esimerkiksi liiton vastuullisen työn periaatteet tarjoavat tavan viestiä omasta työhön liittyvästä vastuullisuudesta, teemalla #vastuullisuusteko.
 3. Viestinnällinen yhteistyö; esim. tiedotteet tai yhteiset kirjoitukset investointeihin, työllistämiseen ja vastuullisuuteen liittyvien teemojen alla. Tuomme jäseniämme esiin myös omissa kanavissamme. 
 4. Liiton jäsenyydestä kertomisen tueksi jäsenlogot, jonka voi viedä niin digitaalisiin kanaviin, verkkosivuille kuin yrityksen tiedotepohjiin ja muihin perustietoihin. Logot, graafiset ohjeet ja muu viestinnällinen aineisto jäsenyydestä kertomisen tueksi löytyvät aineistopankista.
 5. Liiton säännölliset kuluttajiin, BtoB-ostajiin ja julkisiin hankintoihin liittyvät tutkimukset ovat täysimääräisesti käytettävissä ja löytyvät myös liiton aineistopankista. Osan tutkimuksistamme julkaisemme myös julkisilla sivuillamme.
 6. Tulemme mielellään puhumaan niin sisäisiin kuin ulkoisiin tilaisuuksiinne.

Suomalaisen työn liiton jäsenenä voit käyttää näitä logovaihtoehtoja esimerkiksi yrityksesi nettisivuilla.

Merkin käyttöoikeuden tuomat lisäedut

 • Merkit ohjaavat kuluttajien ja asiakkaittesi ostopäätöstä vastuulliseen valintaan
 • Merkit kertovat asiakkaillesi ja sidosryhmillesi yrityksesi arvoista
 • Merkit luovat positiivista mielikuvaa myös kansainvälisesti ja edistävät myyntiä
 • Voit hyödyntää merkkejä yrityksesi viestinnässä, markkinoinnissa ja tuotepakkauksissa
 • Saat tuote- ja palvelukuvauksesi Sinivalkoinenvalinta.fi-palveluun, joka on kaikkien Avainlippu- ja Design from Finland- tuotteiden ja palveluiden sekä yhteiskunnallisten yritysten hakupalvelu.
 • Voit osallistua erillisestä maksusta yritysyhteistyökampanjoihin

 

Hae merkkiä