KUDE kasvaa huomioiden kurvikkaat naiset sekä kuuntelemalla asiakkaitaan

Design from Finland -merkkiä kantava KUDE-naistenvaatebrändi kasvaa kohisten verkkokaupan ja uskollisten asiakkaiden ansiosta. - Olemme pystyneet kasvattamaan liikevaihtoa tänä vuonna jokainen kuukausi. Olen äärettömän kiitollinen ja iloinen! tiivistää KUDE Design Oy:n perustaja ja vaatesuunnittelija Outi Pakarinen.

KUDE-vaatemallisto sai alkunsa 2013 Pakarisen todettua, ettei kurvikkaalle kropalle löydy vastuullisia vaatteita. KUDE syntyi kertakäyttökapinasta ja kehopositiivisuudesta. Tärkeintä on luoda vaatteita, jotka ovat klassikoita jo syntyessään. KUDE ei noudata kiivasta sesonkisykliä, vaan tuo uutuuksia mallistoon omaan tahtiinsa, tarpeen mukaan. KUDE-mallisto sisältää hitaan muodin periaatteiden mukaisia ajattomia vaatteita. Malliston mitoitus ja suunnittelu huomioi kurvikkaan vartalon. Tuotantoa on eettisesti Virossa, Portugalissa sekä Suomessa.

KUDE-naistenvaatebrändi kasvaa kohisten verkkokaupan ja uskollisten asiakkaiden ansiosta. Strateginen valinta pitää jälleenmyynti omissa käsissä on osoittautunut koronatilanteessa kannattavaksi ratkaisuksi. KUDE-brändillä on oma brändimyymälä Helsingissä sekä oma verkkokauppa. Mallistoa kysytään koko ajan muualle jälleenmyyntiin, mutta olemme päättäneet pitää langat omissa käsissä. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja vastuullinen yritys, suunnitelmia tehdään ihmiset edellä.

KUDE-vaatemallistoa suunnitellaan kuuntelemalla. “Kuuntelemme todella asiakkaidemme toiveita sekä kyselemme mielipiteitä. Uusi Venla-mekko on yksi esimerkki siitä, miten usein kuultuja toiveita on yhdistetty yhteen tuotteeseen.” Pakarinen toteaa.

Vaatesuunnittelija ja muotoilija yhdistivät osaamisensa – Alkulähde-huivi on puettava taideteos

KUDE-vaatemalliston ensimmäinen huivi on yhteistyön tulosta. KUDE-brändin perustaja Outi Pakarinen otti yhteyttä muotoilija Anna Kuukkaan kuosisuunnittelun merkeissä kolme vuotta sitten. Kuukka on koulutukseltaan tekstiilisuunnittelun maisteri, jolla on pintasuunnittelun lisäksi myös monivuotinen työkokemus erilaisista designkonsultontiin, tuotekehitykseen, ja brändinrakennukseen liittyvistä tehtävistä. Hän suunnitteli KUDE-brändille sesonkiajattelusta riippumattoman, asiakaskunnan suosikiksi nousseen Metsäkukka-digipainokuosin, jota päivitetään vaatemallistoon jatkuvasti ajankohtaisilla värityksillä. Hedelmällinen yhteistyö inspiroi myös luomaan brändille uniikin design-huivin, joka lanseerataan joulumarkkinoille 2020 numeroituna 70 kpl piensarjana.

Huivin kuosi, Alkulähde, on Anna Kuukan toteuttama öljyvärimaalaus. Sen inspiraationa on KUDE-brändin tarinasta ammentava, metsän syliin piiloutunut mystinen alkulähde, josta nousee Voimatar, ikiaikainen suojelushahmo. Voiman ja vahvuuden sekä hyväksynnän lähettiläs, KUDE-vaatemalliston inspiraation lähde ja naiseuden nostattaja.

Alkulähde-huivi on aloittaa KUDE malliston Voimatar-teeman, joka tulee näkymään vuoden 2021 tulevissa tuotteissa sekä kuoseissa. Huivi valmistetaan Italiassa perinteisen perheyrityksen ammattitaidolla. Premium-tuotteen materiaalina on laadukas silkki-villakudos. Tuote on saatavilla 23.11. alkaen KUDE verkkokaupasta sekä myymälästä.

KUDE – Suunniteltu Suomessa, kurveja kunnioittaen! Jo vuodesta 2013.

Yhteystiedot:

Kude Design Oy
Toimitusjohtaja, vaatesuunnittelija / Outi Pakarinen
outi.pakarinen@kude.fi
puh. 044 503 3347

 

Myymälä: KUDE Studio & Shop / Päivöläntie 15 / 00730 Helsinki
Verkkokauppa ja kotisivu: www.kude.fi
Facebook: https://www.facebook.com/kude.fi/
Instagram: https://www.instagram.com/kudedesign/

 

Huivin suunnittelija:
Muotoilija / Anna Kuukka
kuukka.anna@gmail.com
Instagram: @designannakuukka
puh. 050 537 2664

 

Valokuvat: Nelli Creative Oy