Hyvä uni luo perustan hyvälle arjelle

Vietämme kolmasosan elämästämme nukkuen. Ilman hyvää unta ei ole myöskään hyvää arkea. Hyvä uni on kokonaisuus: kun valitset juuri omaan uneesi sopivan sängyn, sijauspatjan, tyynyn ja peitteen, varmistat mahdollisimman hyvät yöunet.

Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1966 alkaen. Haluamme luoda kodin, jossa jokainen voi nauttia olostaan – Familonin koti on hyvän olon koti. Teemme Familonilla merkityksellistä työtä meidän kaikkien suomalaisten hyvinvoinnin eteen tuomalla arkeen lisäarvoa hyvän unen sekä hyvän olon tuotteilla.

Kuten suomalaisista, myös meistä Familonilaisista löytyy monta erilaista nukkujaa. On kiireisiä alle kouluikäisten lasten äitejä, joille hyvä uni on katkeamatonta yhtäjaksoista unta. On sporttailijoita, jotka tarvitsevat hyvää unta ennen kaikkea palautuakseen. Aamuvirkkuja, jotka nousevat ylös jo ennen aurinkoa, ja nukahtavat sohvalle iltauutisten äärelle. Nautiskelijoita, jotka panostavat viikonloppuisin pitkiin, rauhallisiin aamuihin sängyssä.

Meiltä kysytään usein, mikä on paras tyynymme tai sänkymme. Hyvät unet on kuitenkin tehty ennen kaikkea juuri itselle sopivista unituotteista. Siksi oikea tapa onkin aina miettiä, mikä sänky, peite tai tyyny on sopiva juuri minulle.

Hyvä uni luo vahvan perustan kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille: jaksamiselle, ilolle ja luovuudelle. Koemme Familonilla ammattiylpeyttä siitä, että voimme oman työmme kautta auttaa muita voimaan paremmin joka päivä. Teemme yhdessä töitä yhteisten tavoitteiden eteen, jotta me suomalaiset nukkuisimme paremmin. Avainasiamme on olla avoimia ja rehellisiä, niin toisiamme kuin asiakkaitamme kohtaan.

Miksi hyvä uni on niin tärkeää? Ilman mielen ja kehon palauttavaa unta arki olisi takkuisempaa, kun emme jaksaisi iloita ja nähdä päivän haasteita mahdollisuutena. Hyvin nukutun yön jälkeen uudet ideat syntyvät helposti, mikä ruokkii luovuutta.

Viime vuosina Suomen taloudesta puhuttaessa on korostettu työn tuottavuuden parantamista. Me Familonilla kiinnitämme katseemme etenkin suomalaisten unen laatuun, joka vaikuttaa kaikkeen tekemiseen yhteiskunnassa. Hyvät arjen rutiinit, säännölliset rytmit ja positiivinen asenne vaikuttavat unenlaatuun, joka taas vaikuttaa päivittäisten asioiden hoitamiseen. Tässä onnellisuuden oravanpyörässä hyvä uni on tärkein lähtökohta.