Goodiolle tunnustusta kansainvälisessä suklaakilpailussa

Goodiolle innovaatiopalkinto International Chocolate Awardsin Skandinavian osakilpailussa.

Helsinkiläinen raakasuklaisiin erikoistunut suklaatuottaja Goodio on saanut erityisen tunnustuksen. Goodion lakritsin- ja sitruunanmakuiselle Harmony 51% suklaalle on myönnetty erityispalkinto innovatiivisuudesta International Chocolate Awardsin Skandinavian kilpailussa. Kilpailu järjestettiin Kööpenhaminassa, Tanskassa. Innovatiivisuuspalkinto jaettiin kisoissa ensimmäistä kertaa.

Goodio suklaille tyypillisesti Harmony on luomusertifioitu sekä makeutettu kookospalmusokerilla, joka on YK:n elintarvike- ja maatalousorganisaatio FAO:n mukaan maailman ekologisin makeuttaja. Harmony suklaa on lisäksi myös maidoton. Kermaisuus saavutetaan kookoksella. Goodion suklaat valmistetaan alusta loppuun saakka Helsingin Kalasatamassa ja valmistuksessa ainesosia jauhetaan kivimyllyssä kolmen vuorokauden ajan.

Goodio Ajatus suklaatehtaan perustamiseen syntyi 2012, kun eräs perustajista halusi valmistaa sekä herkullista että ravinnerikasta suklaata. Tällä hetkellä yritys työllistää kahdeksan henkeä täysipäiväisesti. Goodiolla on markkinoilla yhteensä kymmenen makua. Harmony on uusi maku ja ollut myynnissä vasta helmikuusta asti. Muut kevään uutuudet ovat maailman harvinaisimmasta kaakaosta valmistettu Pure Nacional sekä tällä viikolla julkaistava Kyrö Distilleryn kanssa yhteistyössä valmistettu suklaa. Cranmary niminen suklaa on maustettu karpaloilla sekä rosmariinilla ja se tulee myyntiin tislaamolle sekä Goodion verkkokauppaan. Goodion suklaita löytyy hyvin varustetuista elintarvikeliikkeistä, kahviloista, luomu- ja terveyskaupoista sekä monista lifestyle- ja erikoisliikkeistä.

Lisätietoja:

Jukka Peltola
+358 40 593 9299
jukka@goodio.fi
goodio.fi

Näytepyynnöt:

hello@goodio.fi