Erioil on nyt Aisti

Kotimainen klassikkobrändi Erioil uudistuu syksyllä 2015. Tuoteperhe saa kotimaisen nimen – Aisti. Myös pakkaukset uudistuvat ja sarjaan lanseerataan raikkaita uutuustuotteita. Aisti-uutuudet löytyvät jo päivittäistavarakaupoista ja näkyvät mainonnassa loka-marraskuussa.

Aisti elämä!

Aisti on elämänmakuinen ja mutkaton brändi, joka kannustaa nauttimaan arjen kauniista hetkistä. Kun ihollasi on kaikki kunnossa, voit keskittyä nauttimaan elämästä ja ihmisistä ympärilläsi.
Aloita siis ihostasi. Kun hoidat sitä Aisti-tuotteilla, olet valmis ottamaan vastaan kaiken, mitä elämällä on sinulle tarjota.

Tunne aistisi!

Kotimaiset Aisti Erioil -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteiden kehitystyössä on huomioitu suomalaisten naisten toiveet, kuten tuotteiden nopea imeytyvyys, tehokas kosteutus ja raikkaat tuoksut. Uutuustuotteissa on käytetty ainesosia, jotka ovat saaneet innoituksensa Suomen luonnosta.

__________________
https://www.youtube.com/watch?t=45&v=pq2qcHEpTIs

KiiltoClean on Kiilto Family -konserniin kuuluva johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja kansainvälisesti vahva toimija. Kehitämme ja valmistamme helppokäyttöisiä ja turvallisia kotimaisia tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pesu-, puhdistus- ja hoitoaineet, hygieniatuotteet, teollisuuskemikaalit sekä siivousvälineet ja -koneet.

KiiltoClean kehittää ja valmistaa tuotteet Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset. Koska sijaitsemme asiakasta lähellä, voimme myös tarjota ainutlaatuisen toimitusvarmuuden. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

KiiltoClean – Puhtautta luomassa.