Eurokangas Oy ostaa J-Group Finland Oy:n ja vahvistaa asemaansa ikkunasisustuksen tuote- ja palvelualalla

Eurokangas Oy on ostanut kaihtimia ja kaihdinkomponentteja tarjoavan J-Group Finland Oy:n liiketoiminnan. Suomen johtava tekstiilialan yritys Eurokangas Oy laajentaa kaupalla tuote- ja palveluvalikoimaansa pehmeästä ikkunasisustuksesta myös teknisiin kaihdinratkaisuihin.

J-Group Finland Oy:ltä siirtyvän teknisen kaihdin- ja aurinkosuojaosaamisen myötä Eurokangas Oy:n tarjooma kattaa kaikki ikkunasisustamisen olennaisimmat osa-alueet. Eurokangas Oy tarjoaa mittoihin ommeltujen tekstiilien ja kiinnitysmekanismien lisäksi kaihdin- ja aurinkosuojaratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Eurokangas Oy:lle siirtyy Exclusive-kaihdintuoteperhe, jolla on kattava jälleenmyyjäverkosto Suomessa. Jatkossa Eurokangas Oy toimittaa lisäksi valmistusmateriaaleja ja palveluita kaihdinteollisuudelle.

J-Group Finland Oy:n henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Eurokangas Oy:n työntekijöiksi.

– Tavoitteenamme on luoda kattava palveluverkosto, joka tarjoaa kaikille asiakasryhmillemme ikkunasisustukseen tarvittavat tekstiilit ja tekniset tuotteet sekä palvelee asiakkaita kokonaisvaltaisesti suunnittelusta asennukseen. J-Group Finland Oy:n vankka tekninen kaihdin- ja aurinkosuoja-osaaminen tuo kokonaisuuteemme huomattavaa lisäarvoa, kertoo Eurokangas Oy:n toimitusjohtaja Daniel Ward.

– Yritysjärjestely luo varman pohjan tuotteiden markkinoinnille, myynnille ja kehitystyölle. Samalla tämä vahvistaa Exclusive-tuotebrändin arvoa ja antaa mahdollisuuden kehittää tuoteperhettä jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla, kommentoi J-Group Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtävästä Eurokangas Oy:lle teknisten ratkaisujen tuotepäälliköksi siirtyvä Jussi Auvinen.

Lisätietoja:

Daniel Ward, Toimitusjohtaja, Eurokangas Oy, 040 5472 744, daniel.ward@eurokangas.fi

Jussi Auvinen, J-Group Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Tuotepäällikkö, tekniset ratkaisut, Eurokangas Oy, 040 7094 146, jussi.auvinen@eurokangas.fi