Savon Lasituote Oy:n Lucia Lasipaviljongille Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Iisalmessa toimivan Savon Lasituote Oy:n Lucia Lasipaviljongille ® Avainlippu-tunnuksen osoituksena siitä, että tuote on suomalaista työtä.

Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

– Lucia-lasipaviljonki on oman suunnittelun ja tuotekehityksen tulos, jossa yhdistyy monipuolinen lasi- ja metallialan osaamisemme. Sain idean lasipaviljongin kehittämiseen asiakkaiden tarpeista. Terasseja lasittaessani huomasin monta kertaa niiden olevan liian kapeita mukavaan yhdessäoloon. Kehitämme tuotteita jatkuvasti ja otamme asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon, kertoo Savon Lasituote Oy:n toimitusjohtaja Kari-Matti Ruhanen. Paviljonki on huoltovapaa ja helppo hankinta. Se tuodaan käyttövalmiina nosturiautolla asiakkaan osoittamaan paikkaan ja on heti valmis. Periaatteenamme on, että kaikki työ on kotimaista, samoin materiaalit, jatkaa Ruhanen.

– Haluamme työllistää Suomessa ja valmistaa kotimaista laatua. Ajattelemme, että suomalainen työ ja tuote Avainlippu-tunnuksin lisäävät markkina-arvoa, ja toivomme, että suomalainen laadukas työ kävisi kaupaksi. Uskomme, että tuotteen kotimaisuudella on näinä aikoina erityisen suuri merkitys, avaa Ruhanen yrityksen arvopohjaa.

Avainlippu tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 86 prosenttia suomalaisista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Kuluttajista 56% on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin merkittävästi.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu kertoo, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

– Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, ja työllistävyydestä. Nämä mielikuvat sopivat hyvin myös Lasipaviljonki Luciaan, Reetta Mentu jatkaa. Savon Lasituotteen Lasipaviljonki Lucia on suomalaista laatutyötä, ja uudenlainen tapa päästä nauttimaan Suomen luonnosta vaikka läpi vuoden.

Lisätietoja

Kari-Matti Ruhanen, Toimitusjohtaja, Savon Lasituote Oy, 0400 167 851, karimatti.ruhanen@lasipaviljonki.fi
Reetta Mentu, Markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 5615030, reetta.mentu@avainlippu.fi

Savon Lasituote Oy on Ylä-Savon monipuolisin kaikenlaisten lasien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennuksiin erikoistunut täyden palvelun lasiliike Iisalmessa.
Savon Lasituote Oy palvelee sekä julkisten, suurten että pienten rakennuskohteiden lasituksissa. Savon Lasituote Oy:n vahvuutena on monipuolinen lasiosaaminen yhdistettynä vankkaan metalliosaamiseen, minkä ansiosta pystytään vastaamaan kaikkiin lasialan tarpeisiin ja vaikeisiinkin haasteisiin. Yritys valmistaa, myy ja asentaa terassi- ja parvekelasitukset​, tuulilasit, ​rakennuslasit​, CE-hyväksytyt SAPA- alumiiniovet ja ikkunat, tekniset muovit, turvalasit, erilaiset erikoislasit, sisustuslasit​​ ja peilit asiakkaan toiveiden mukaan asennettuina. ​Oma erikoistuote on Lucia-lasipaviljonki​ www.lasipaviljonki.fi. ​Lucia Lasipaviljonkiin voi keväällä tutustua mm. Jyväskylän Jyväskylän Rakennusmessuilla 18.- 20.3.2016, Kevätmessuilla 7.- 10.4.2016 Helsingissä, Puutarha-messuilla Tampereella 15. – 17.4.2016, Lahdessa Pihapiiri –messuilla 22.-24.4.2016. Olemme myös Seinäjoen Asuntomessuilla 8.7. – 7.8.2016.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 3200 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi