Suomalaisen Työn Liitto SuomiAreenassa 11.–15.7.2016

Mikä on suomalaisen työn tila juuri nyt? Millä eväillä rakennetaan uutta suomalaisen työn menestystarinaa? Työn tulevaisuus keskusteluttaa Porin SuomiAreenassa tänä kesänä.

Olemme tutkineet suomalaisen työn tilaa ja haluamme kuulla myös sinun ajatuksesi. Tule keskustelemaan, innostumaan ja voittamaan palkintoja Suomalaisen Työn Liiton kontille Porin kauppatorille. Olet lämpimästi tervetullut myös keskustelutilaisuuksiimme:

Omistajuus_keskustelijat_SuomiAreena

Intohimoinen omistajuus – tarvitaanko sitä?

Eetunaukio (mikäli sataa, Promenadisali) 11.7.2016 klo 17–18:15

Millainen omistajuus kehittää työelämää ja auttaa rakentamaan hyvinvointia? Suomalaisen omistajuuden eri näkökulmista ja sen yhteiskunnallisesta merkityksestä keskustelemassa: toimitusjohtaja Miika Lipiäinen, Kyrö Distillery Company, muusikko ja Yö-päällikkö Olli Lindholm, professori, toimitusjohtaja Iiro Jussila, Pellervon taloustutkimus PTT, puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama, Suomalaisen Työn Liitto ja Kemppi Oy, ja toimitusjohtaja Anu Vauhkonen, Aarikka Oy. Moderaattorina toimii päätoimittaja Jouni Kemppainen, Maaseudun Tulevaisuus.

Yhteistyössä: Perheyritysten liitto, SOK, MTK ja Teosto

Lue lisää »

Supertyontekija_SuomiAreena_keskustelu

Palvelukseen halutaan: Supertyöntekijä

Antinkatu 5, 12.7.2016 klo 11:45–13

Millainen on tulevaisuuden supertyöntekijä tai supertyönantaja? Vastaavatko työnantajien ja työntekijöiden toiveet ja odotukset toisiaan? Supertyöntekijöistä, supertyönantajista sekä tämän päivän ja tulevaisuuden työstä keskustelemassa: toimitusjohtaja Mikael Jungner, Kreab Oy, puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama, Suomalaisen Työn Liitto ja Kemppi Oy, toimitusjohtaja Tuomas Mikkonen, Barona Technologies Oy ja professori Anne Stenros, Aalto-yliopisto. Juontajana toimii tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen.

Ennen keskustelutilaisuutta Hyvänmielenosoitus suomalaisen työn puolesta

Kuulemme myös Suomalaisen Työn Liiton monivuotisen tutkimusohjelman tuoreet tutkimustulokset työntekijöiden ja työnantajien arvoista ja asenteista.

Lue lisää »

avainlippu50v_kontti

Sinivalkoinen kontti

Porin kauppatori/Kansalaistori (nro: 8) ma 11.7.–pe 15.7.

Sinivalkoinen jalanjälki -kampanja ti, to ja pe
Yhteiskunnallinen yritys -merkki ma ja ke
Kontilla kilpailuja sekä Marttojen tarjoamat kahvit!

Tule kuulemaan, oivaltamaan ja innostumaan sekä osallistu keskusteluun somessa:
#suomalainentyo #suomiareena #supertyöntekijä #omistajuus

Lämpimästi tervetuloa!