Käsityö- ja designalalla kotimaisuus on valttia 

Käsityö- ja designalalla kotimaisuutta arvostetaan korkealle. Suomalaisen Työn Liiton myöntämät kotimaisesta valmistuksesta ja muotoilusta kertovat Avainlippu- ja Design from Finland -merkit tuovat yrityksellesi selvää markkinointihyötyä, minkä lisäksi tarjoamme monia muita jäsenetuja. 

Suomalaisen Työn Liiton jäseninä on kaiken kokoisia yrityksiä lähes jokaiselta toimialalta. Haluamme tukea myös pienyrityksiä monin tavoin, jotta myöntämistämme merkeistä ja liiton jäsenyydestä olisi mahdollisimman paljon hyötyä merkkien tuoman arvon lisäksi.   

Käsityöalan yrittäjille sosiaalinen media on tärkeä markkinointi- ja viestintäkanava. Tuotamme jäsenyrityksillemme jatkuvasti valmista kuva- ja tekstimateriaalia somekanavissa hyödynnettäväksi.   

Kun kävijät kivijalkamyymälöissä vähenevät, tulee verkkokaupan merkitys entistäkin tärkeämmäksi. Haluamme liitossa auttaa yrityksiä myös tällä saralla ja olemmekin jo useita vuosia järjestäneet supersuosittua laajaa ja perusteellista verkkokauppakoulutus-sarjaa, jota vetää verkkokaupan uranuurtaja Leevi Parsama.   

Saat nämä ja monet muut liiton jäsenedut hakemalla Avainlippu- tai Design from Finland -merkin käyttöoikeutta ja liittymällä samalla liiton jäseneksi. 

Avainlippu

Avainlippu-merkki on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista alkuperämerkeistä. Se voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia.  

Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä luotettavasti. Avainlippu vaikuttaa tutkitusti kuluttajien ostopäätökseen. 

Design from Finland

Design from Finland -merkki sopii yritykselle, joka haluaa korostaa muotoilulähtöistä toimintaa. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. 

Merkki tuo palveluillesi/tuotteillesi lisäarvoa ja uskottavuutta, mikä kasvattaa asiakasmääriä Suomessa ja kansainvälisesti. 

Liiton jäsenmaksu riippuu yrityksen liikevaihdosta ja se on alkaen vain 97 e / vuosi. Nyt kannattaa liittyä jäseneksemme ja hakea yrityksellesi soveltuvan merkin käyttöoikeutta. Autamme tarvittaessa henkilökohtaisesti hakemuksen täyttämisessä. Jätä meille yhteystietosi klikkaamalla alla olevaa nappia!

Hae merkkiä