Taksi Helsinki Oy:lle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt pääkaupunkiseudulla toimivalle Taksi Helsingille Avainlippu-tunnuksen Suomessa työllistävälle Taksipalvelulle.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkki myönnetään Suomessa tuotetulle palvelulle tai tuotteelle. Palvelu-Avainlipun hakijalla on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, toimiva johto ja yrityksen pääkonttori Suomessa. Lisäksi kotimaisuusasteen, eli suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, on oltava vähintään 50 prosenttia.

– Taksi Helsinki on tunnettu suomalainen brändi ja palveluista 100% tuotetaan Suomessa. Taksialalla laatu merkitsee ennen kaikkea turvallisuutta ja luotettavuutta.  Haluamme olla vastuullinen toimija ja kehittää Suomen työllisyyttä ja tukea talouskasvua, Taksi Helsingin Head of Sales and Marketing Suvi Viitala kertoo.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajista 90% tuntee Avainlipun. Kuluttajista suurin osa (71 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. Avainlippu-merkki kertoo kuluttajille, että merkinhaltija työllistää Suomessa, palveluyrityksellä myös kotimaisesta omistuksesta.

– Avainlippuun liitetään positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen, Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu kertoo.

– Kotimaisen palvelun hankinta koetaan usein vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia, Mentu toteaa, ja jatkaa
– Taksi Helsingin omistavat 800 taksiyrittäjää ja Helsingin Taksiautoilijat ry., joten sen työllistävä vaikutus on suuri. On ilo saada Taksi Helsinki ja taksiyrittäjät mukaan liiton yhteisöön ja Avainlippu-merkin käyttäjiksi!

Lisätietoja

Suvi Viitala, Head of Sales and Marketing, Taksi Helsinki Oy, 050 566 9608, suvi.viitala@taksihelsinki.fi

Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Taksi Helsinki on perustettu vuonna 1989 nopean ja joustavan datajärjestelmän kehittämiseksi. Yrityksen omistavat noin 800 helsinkiläistä taksiyrittäjää sekä Helsingin Taksiautoilijat ry. https://www.taksihelsinki.fi/

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja suomalaisomisteisten yritysten täällä tuottamille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippu on myönnetty yli 5600 yrityksen tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi