Eskimo taistelee parhaan kouluruoan puolesta

Tänään vietetään kansainvälistä kouluruokapäivää (Food Revolution Day). Brittiläisen tv-kokki Jamie Oliverin käynnistämä globaali teemapäivä korostaa koulujen ruokakasvatusta, yhdessä syömistä ja terveellisiä vaihtoehtoja.

Eskimo on solminut yhteistyösopimuksen ELO-säätiön kanssa, jonka myötä Eskimo on mukana kouluruokahankkeessa.

”Kouluruoan laatu ei ole itsestäänselvyys. Meidän tulee olla ylpeitä ruoan tasosta ja mausta, sekä taistella jatkossakin sen puolesta. Haluamme kasvattaa tekijöiden, eli upeiden ammattikeittiöosaajien arvostusta. He valmistavat aterian, joka on olennainen osa lasten ja nuorten hyvinvointia ja kasvua ”, toteaa Eskimon strategia- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo.

Tulevan vuoden aikana Eskimo osallistuu kouluruokahankkeen suunnittelu- ja kehitystoimintaan.

”On hienoa saada uusi toimija taistelemaan aidosti parhaan kouluruoan puolesta. ELO-säätiö tekee ja tukee tekoja, jotka parantavat kouluruokailua ja kasvattavat lapsista hyviä ruokailuhetkiä ja hyvää ruokaa arvostavia aikuisia. Kouluissa kasvavat myös tulevat ruoka-alan ammattilaiset ja Vuoden Kokit. Olemme iloisia voidessamme kehittää toimintaa yhdessä Eskimon kanssa. He tuovat arvokasta tietoa suoraan ammattikeittiöistä”, toteaa ELO-säätiön johtaja Seija Kurunmäki.

Lisätietoja:

Susanna Paloheimo, strategia- ja brändijohtaja, susanna.paloheimo@eskimofinland.fi, puh. 045 6709 561

www.ELO-saatio.fi/kouluruokailu