suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko

Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen tilanteessa, joka on varsinkin monelle pienyrittäjälle vaikeaa, on oleellisen tärkeää juuri nyt.​

vastuullisuusteko_maalari

Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko

Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen tilanteessa, joka on varsinkin monelle pienyrittäjälle vaikeaa, on oleellisen tärkeää juuri nyt.​

Ostan_tyota_suomeen_vastuullisuusteko

Tee vastuullisuusteko ja osta työtä Suomeen

Koronavirus pistää monen suomalaisen yrittäjän ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme kotimaisen tuotannon myös jatkossa.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten tuotteista löytyy lähes 1 500 päivittäiseen käyttöön liittyvää tuotenimikettä, kuten elintarvikkeita, kauneus-, hyvinvointi- ja hygieniatuotteita, keittiö- ja siivoustuotteita, lasten tarvikkeita ja lemmikkien ruokia. Näiden päivittäistavarayritysten liikevaihto on noin 10 miljardia euroa ja yritykset työllistävät noin 22 000 henkeä.

Olemme laskeneet, että jos jokainen suomalainen käyttää 10 euroa lisää kuussa kotimaisiin tuotteisiin ja palveluihin, pitää se 10 000 suomalaista töissä. Pienellä valinnalla on valtava merkitys. Tämä on todellinen vastuullisuusteko, jokaiselta meiltä, jolla on siihen mahdollisuus.

Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksia ja vinkkejä somessa tunnisteilla #vastuullisuusteko ja #ostatyötäsuomeen

infografiikka_vastuullisuusteko

Yritys, hyödynnä valmiita aineistojamme viestinnässäsi!

Olemme tuottaneet jäsenyritystemme käyttöön aineistoja, jolla voit olla meidän kanssamme kampanjoimassa oman ja muiden merkinhaltijayritysten puolesta – suomalaisen työn ja yritysten hyväksi. 

Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritykset voivat käyttää aineistoja vapaasti veloituksetta. Olemme koonneet käyttöönne muun muassa infografiikkakuvia sekä somepostauksissa hyödynnettäviä viestintäkärkiä. Löydät kaikki aineistot jäsenpalvelu extranetista.

Kirjaudu extranettiin

Onhan siinä Avainlippu?

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille sekä suomalaisille palveluntarjoajille. Katso kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty Avainlippu Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelusta!

Sinivalkoinenvalinta.fi

Kotimainen design kestää aikaa ja kulutusta

Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu Suomessa, ja voidaan osoittaa että yritys on investoinut suomalaiseen muotoiluun. Katso kaikki merkin saaneet tuotteet Sinivalkoinenvalinta.fi:stä.

Sinivalkoinenvalinta.fi

Sinivalkoiset tuotteet ja palvelut sekä yhteiskunnalliset yritykset

Sinivalkoinenvalinta.fi-verkkopalvelusta löydät kaikki Avainlippu- ja Design from Finland -merkin käyttöoikeuden saaneet tuotteet ja palvelut sekä yritykset, joille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Palvelusta löydät myös linkit yritysten verkkokauppoihin.

Ladataan tuotteita

Ota osaa keskusteluun somessa

#vastuullisuusteko #ostatyötäsuomeen #ostantyötäsuomeen