suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko

Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen tilanteessa, joka on varsinkin monelle pienyrittäjälle vaikeaa, on oleellisen tärkeää juuri nyt.​

Ostan_työtä_Suomeen_verkkosivu_bannerit

Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko

Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen tilanteessa, joka on varsinkin monelle pienyrittäjälle vaikeaa, on oleellisen tärkeää juuri nyt.​

Ostan_tyota_suomeen_vastuullisuusteko

Tee vastuullisuusteko ja osta työtä Suomeen

Koronavirus pistää monen suomalaisen yrittäjän ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme kotimaisen tuotannon myös jatkossa.

Olemme laskeneet, että jos jokainen suomalainen käyttää 10 euroa lisää kuussa kotimaisiin tuotteisiin ja palveluihin, pitää se 10 000 suomalaista töissä. Pienellä valinnalla on valtava merkitys. Tämä on todellinen vastuullisuusteko, jokaiselta meiltä, jolla on siihen mahdollisuus.

Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksia ja vinkkejä somessa tunnisteilla #vastuullisuusteko ja #ostatyötäsuomeen

Infografiikka9_pt

Sinivalkoinen valinta työllistää

Suomalaisen Työn Liitolla on noin 4300 jäsenyritystä, jotka työllistävät yhteensä noin 300 000 työntekijää. Tästä joukosta löytyy lähes 1 500 päivittäiseen käyttöön liittyvää tuotenimikettä, kuten elintarvikkeita, kauneus-, hyvinvointi- ja hygieniatuotteita, keittiö- ja siivoustuotteita, lasten tarvikkeita ja lemmikkien ruokia. Näiden päivittäistavarayritysten liikevaihto on noin 10 miljardia euroa ja yritykset työllistävät noin 22 000 henkeä.

Koronakriisin vaikutuksesta on moni työpaikka ja työntekijän toimeentulo vaarassa. Jokainen voimme mahdollisuuksiemme mukaan edelleen ostaa suomalaista. Ostaa voi paitsi kaupassa myös verkossa. Nyt on hyvä aika katsoa kotimaisten verkkokauppojen tarjontaa ja ostaa sieltä suomalaista. Suomessa valmistetut Avainlippu-tuotteet ja suomalaisten yritysten Design from Finland -merkityt tuotteet löytyvät Sinivalkoinenvalinta.fi-verkkopalvelusta.

Sinivalkoinenvalinta.fi

Ladataan tuotteita

infografiikka_vastuullisuusteko

Yritys, hyödynnä valmiita aineistojamme viestinnässäsi!

Olemme tuottaneet jäsenyritystemme käyttöön aineistoja, jolla voit olla meidän kanssamme kampanjoimassa oman ja muiden merkinhaltijayritysten puolesta – suomalaisen työn ja yritysten hyväksi. 

Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritykset voivat käyttää aineistoja vapaasti veloituksetta. Olemme koonneet käyttöönne muun muassa infografiikkakuvia sekä somepostauksissa hyödynnettäviä viestintäkärkiä. Löydät kaikki aineistot jäsenpalvelu extranetista.

Kirjaudu extranettiin

Onhan siinä Avainlippu?

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille sekä suomalaisille palveluntarjoajille. Katso kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty Avainlippu Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelusta!

Sinivalkoinenvalinta.fi

Kotimainen design kestää aikaa ja kulutusta

Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu Suomessa, ja voidaan osoittaa että yritys on investoinut suomalaiseen muotoiluun. Katso kaikki merkin saaneet tuotteet Sinivalkoinenvalinta.fi:stä.

Sinivalkoinenvalinta.fi

Vastuullisuustekoja toteuttamassa

Olemme saaneet upeita kumppaneita tukemaan monin tavoin yrityksiä ja suomalaista työtä.

Ota osaa keskusteluun somessa

#vastuullisuusteko #ostatyötäsuomeen #ostantyötäsuomeen #oleosahyvänketjua