Uusi kotimainen kodin ja konttorituotteiden sarja

Kotimainen perheyritys Saintex Oy laajensi design-heijastimista tutun LifeSaver –merkin tuotevalikoimaa erilaisiin kodin ja konttorin tuotteisiin. Uudet tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Malliston kuosien suunnittelijoina ovat toimineet Kanelimaa-blogistaan sekä ihanista printeistään tunnettu kuvataiteilija Hanna-Riikka Heikkilä, maailmallakin mainetta niittänyt suunnittelijakaksikko Saana ja Olli, designin monitoiminainen Paola Suhonen sekä Saintexin oma suunnittelutiimi. Uuden LifeSaver -konseptin kehittämisessä on ollut mukana Bambula-blogia luotsaava Marjo Naukkarinen. Tämän kokonaan uuden LifeSaver – malliston tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland – merkki, joka viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja edelläkävijäyritysten panostuksesta suomalaiseen muotoiluun. Tuotteet ovat myynnissä LifeSaverHelsinki.fi – verkkokaupassa.

LifeSaver -mallisto 001

Lisätiedot ja kuvatilaukset painokelpoisina versioina LifeSaver – tuotteista:
Saintex Oy, s-posti: toimisto@saintex.fi, puhelimitse Susanna Blomqvist +358 40 5419 035

Perheyritys Saintex Oy on vuonna 1948 perustettu, Suomen vanhin suurjaksosaumattujen muovituotteiden valmistaja Itä-Helsingissä. Yrityksen tuotteita ovat mm. design-, pehmo-, logo- ja jousiheijastimet sekä muovituoteratkaisut erilaisiin arjen tarpeisiin niin yrityksille kuin kotitalouksiinkin.

www.saintex.fi

www.heijastinkauppa.fi