Kotimainen sisustustekstiilikutomo K&H Annala Oy yhteistyöhön Metsovaara Oy:n kanssa

Kotimainen sisustustekstiilikutomo K&H Annala Oy on solminut yhteistyösopimuksen tekstiilisuunnittelija Marjatta Metsovaaran kuosien uudelleentuotannosta Metsovaara Oy:n kanssa. Annala x Metsovaara -mallistossa yhdistyy suomalainen tekstiiliosaaminen ja kansainvälisesti tunnetun taiteilijan kädenjälki.

Annala x Metsovaara -yhteistyömalliston neljä ensimmäistä kuosia esitellään Habitare-
messuilla 12.–16.9.2018. Mukana on Metsovaaran tunnetuimpien kuosien Simpukan ja Elle-kukan lisäksi myös harvemmin nähtyjä malleja. Kokonaisuudessa on sekä alkuperäiselle väritykselle uskollisia kankaita että hillitympiä väriyhdistelmiä.

”Metsovaaran upea kuosisto on laaja. Haasteena olikin säilyttää osa alkuperäistä taitei-
lijan ajatusta, mutta tuoda mallit nykypäivään niin sidoksiltaan, väreiltään kuin materiaa-
leiltaankin. Halusimme luoda helposti yhdisteltävissä olevia kokonaisuuksia, jotka sopivat skandinaaviseen kotiin”, kertoo Annala Oy:n toimitusjohtaja Hanna-Maria Kortesoja.
”Erityisesti Pioni ja Primavera-kuoseihin haimme harmonisia väriyhdistelmiä.”.

Annalan omat syksyn uutuudet Alava ja Vellamo ovat laadukkaita luonnonkuitukankaita hillityissä väreissä. Materiaaleina on käytetty sekä pellavaa että puuvillaa.

”Suosimme tuotannossamme laadukkaita materiaaleja. Alan käytännöstä poiketen emme myöskään käytä kankaissamme kemiallisia jälkikäsittelyaineita” kertoo Annala Oy:n toimitusjohtaja Hanna-Maria Kortesoja. ”Meille on tärkeää että tuotteemme ovat laadukkaita, kauniita ja turvallisia käyttäjille. Myös ympäristön mahdollisimman vähäinen kuormitus tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa on tärkeää.”

K&H Annala Oy on ainoa kotimainen huonekalukankaita valmistava yritys, ja sen tuotanto
on kokonaisuudessaan Suomessa.

Yhteystiedot
Toimitusjohtaja
Hanna-Maria Kortesoja
Puh. +358 50 557 0146
Fax (06) 438 7682
hanna@annala.fi
annala.fi