Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

BER Oy (verkkosivut avataan maaliskuun aikana)

BER Oy on perustettu hyödyntämään patentoitua biojätteen keräykseen ja kierrätykseen pohjautuvaa järjestelmää. BER Oy:n nimi muodostuu sanoista bioenergy recycling. Nimellä halutaan korostaa, että biojäte on arvokas uusiutuvan energian raaka-aine, eikä arvotonta jätettä.

Droppe Oy 

Droppe on suomalainen teknologiayritys, joka välittää omalla verkkoalustallaan työvarusteita ja suojatarvikkeita. Aidon yhteisöllisyyden sekä suoraviivaisten ostojen ja toimitusten avulla sen auttaa yrityksiä tilaamaan vastuullisemmin ensiluokkaisia tarvikkeita suoraan eurooppalaisilta valmistajilta.

Goodwill Suomi Oy

Goodwill auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätysmyymälätoiminnan kautta, paikallisesti. Ostamalla ja lahjoittamalla on mahdollista työllistää paikallisia. Goodwill Suomi Oy on paikallisten Goodwill-toimijoiden ja Goodwill-ketjun katto-organisaatio. Eri Goodwill-toimijoiden ylläpitämiä myymälöitä sijaitsee ympäri Suomea. Näille toimijoille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Goodwill-toimijat toimivat itsenäisesti vastaten myymälöidensä hallinnasta sekä työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien järjestämisestä toimialueellaan.

Honkalampi Palvelut Oy

Honkalampi Palvelut Oy on Honkalampi-säätiön tytäryhtiö, jonka alla toimivat HLS-Avustajapalvelut Oy (Spesio), HLS-Fondo Oy, Juhta Oy, Kostamokoti Oy ja Evantia. Honkalampi Palvelut Oy tuottaa monipuolisesti sote-alan palveluita ja sen tavoitteena on pykälää parempi maailma. Sote-palveluiden lisäksi yritys valmistaa Joensuussa Juhta-peräkärryjä ja rekrytoi Ehta henkilöstöpalveluina.

ONIT Sport Oy

ONIT Sport on suomalainen urheilijoiden psyykkisen valmennuksen asiantuntijayritys. ONIT Sport haluaa nostaa psyykkisen valmennuksen menetelmät seuraavalle tasolle. Monipuoliset mielen taidot kuuluvat jokaiselle urheilijalle ajasta, paikasta, taustasta ja resursseista riippumatta, ja niiden huomioiminen on osa nykyaikaista seuratoimintaa. Yrityksessä uskotaan, että tulevaisuuden tärkein pääoma on vahvat mielen taidot.

Pispala Clothing Oy

Pispala Clothing Oy tuo taiteen arjen asuihin yhdistämällä kuvataiteilijat ajattomaan muotisuunnitteluun. Pispala Clothing kehittyy ja muuntuu brändinä taideteosten tekijöiden rinnalla ja tekee parhaansa tarjotakseen vastuullisesti valmistettuja, korkealaatuisia vaatteita.

Sataedu Oy

Satakunnan koulutuskuntayhtymän omistama Sataedu Oy tuottaa koulutusta ja muita palveluita, jotka edistävät osaavan työvoiman saamista eri aloille. Se kouluttaa myös vaikeassa työmarkkina-asemassa olevia ja vaikeasti työllistyviä ja osatyökykyisiä sekä maahanmuuttajataustaisia henkilöitä. Sataedu tarjoaa aikuisten maahanmuuttajien kotouttamiskoulutuksia, kielikoulutuksia, kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuksia, yhteishankintakoulutuksia yritysten ja muiden työnantajien tarpeisiin, sekä muita markkinaehtoisia koulutuksia. Lisäksi Sataedu Oy ylläpitää Traficomin hyväksymää ajoharjoittelurataa Huittisissa.

Savon ICT-palvelut Oy

Savon ICT-palvelut Oy toimii ICT-palvelujen tuottajana julkishallinnon organisaatioille. Yhtiön omistajia ovat Iisalmen kaupunki, Kiuruveden kaupunki, Sonkajärven kunta, Vieremän kunta, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Istekki Oy, Lapinlahden kunta, Pielaveden kunta, Suonenjoen kaupunki ja Keiteleen kunta. Yhtiö tuottaa ICT-palveluja omistajien lisäksi myös muille julkishallinnon organisaatioille Savon alueella. Savon ICT-palvelut Oy tuottaa asiakkailleen tietoverkko-, tietoliikenne-, tietoturva, työasema-, tietojärjestelmä-, ja tukipalveluita, jotka takaavat julkisten palveluiden sujuvuuden Savossa.

Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy

Suomen luonnonsuojeluliiton Luontokauppa on Suomen luonnonsuojeluliiton omistama kaupallinen organisaatio jonka tarkoituksena on tehdä varainhankintaa tuotemyynnin avulla. Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy:n tuotto ohjautuu kokonaisuudessaan luonnonsuojeluliiton hyväksi.

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta