KUNGS Artic-Is –jääraapalle testivoitto Auto Motor und Sport –lehden (1/2015) testissä

Suomalainen talviosaaminen nauttii arvostusta Saksan markkinoilla.

Kungsin Artic-Is –jääraappa ja Tele-Is –lumiharja menestyivät arvostetun saksalaisen autolehden Auto, Motor und Sportin (1/2015) ja TÜV SÜD –testausjärjestön testissä.

Lehti arvosti testin voittaneen KUNGS Artic-Is jääraapan monipuolisia ominaisuuksia, kuten jäähampaita, pyyhkijänsulkien puhdistuskoloa, kädet lämpimänä pitävää hansikasta sekä vakaata, luistamatonta ja oikeaan kulmaan taivutettua kahvaa.

Testiin otettiin 14 jääraappaa, joista vain viisi saavutti testituloksen ”suositeltava”. Viisi jääraappaa jäi tulokseen ”ehdollisesti suositeltava” ja loput neljä tulokseen ”ei suositeltava”. Testattujen jääraappojen hintahaarukka oli 0,99 – 16,99 €, ja mukana oli myös neljä jääraapalla varustettua lumiharjaa.

Testi osoitti, että jääraappojen välillä on paljon eroja raaputustehossa, ominaisuuksissa, ergonomiassa ja käytettävyydessä.

Vertailukelpoisten tulosten saamiseksi auton ikkunat jäädytettiin testikammiossa miinus seitsemässä asteessa yön yli. Myöhemmin ikkunoita jäädytettiin vielä sumuttamalla niitä testikammiossa tunnin verran.

Myös Kungs Tele-Is –teleskooppilumiharja menestyi testissä ja sai testituloksen ”suositeltava”. Sen monipuolisia ominaisuuksia, kuten vaihdettavaa jääraappaa, harjaa, teleskooppivartta, pyykijänsulkien puhdistuskoloa ja tuotteen kevettä arvostettuun.

Suomessa valmistettujen Kungs-talvituotteiden vienti vetää hyvin Saksan markkinoilla, jossa tuotemerkki onkin jo markkinajohtaja. Saksassa arvostetaan suomalaista laatua ja talviosaamista.

Lisätietoja: Sinituote Oy, tuotepäällikkö Marika Karppinen, p. 019 7600 215, marika@karppinen@sinituote.fi

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet, kuten lumiharjat ja jääraapat. Kungs-brändin takana on suomalainen perheyritys Sinituote Oy. Valtaosa yrityksen valmistamista ja markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlippu-tuotteita.