Havi design by Samuji –mallistossa kohtaavat kaksi ajatonta ja laadukasta suomalaisbrändiä

Havin ja Samujin ensimmäinen yhteistyömallisto sisältää näyttäviä lautasliinoja neljässä eri kuosissa.

Samuji ja Havi lanseeraavat ensimmäisen yhteistyömalliston syyskuussa 2015. Yhteistyömallisto sisältää lautasliinoja ja kahviliinoja neljässä eri kuosissa ja kuudessa eri värissä. Ofelia, Kanerva ja Tunisia lautasliinojen kuosien takana on Taideteollisen korkeakoulun kasvatti, suunnittelija Erja Hirvi, joka on Samujin lisäksi suunnitellut suosittuja tekstiilikuoseja Marimekolle. Taite-kuosi on lahjakkaan suunnittelijan Pasi Kärkkäisen käsialaa. Yhteistyömalliston kaikki lautas- ja kahviliinat on valmistettu Suomessa.

– Samuji lanseerasi syksyllä 2014 Samuji Koti –kodinsisustusmalliston, joka inspiroi kehittämään Havin kanssa lautasliinakuoseja kattaukseen. Arvostamme Havin tuotteiden laatua sekä kotimaisuutta, Samujin taiteellinen johtaja Samu-Jussi Koski kertoo.

Havi design by Samuji –mallistossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla suomalainen design sekä tavallisille, suomalaisille kuluttajille suunnatut käyttötuotteet. Yhteistyö on erinomainen osoitus siitä, miten kaksi hyvin suomalaista tuotemerkkiä voivat yhdessä saada aikaan malliston, jossa kiteytyy molempien parhaat puolet: Samujin taidokas suunnittelu sekä Havin tuoteosaaminen. Havi design by Samuji –mallisto tarjoaa ripauksen suomalaista osaamista parhaimmillaan niin arkeen kuin juhlapöytäänkin.

– Olen Samujin perustamisesta lähtien ihaillut heidän persoonallista ja ajatonta designia. Valmistimme Havin kynttilätehtaalla Samujin Koti –mallistoon kynttilöitä, josta lähti ajatus laajentaa yhteistyötä lautasliinoihin, Suomen Kerta Oy:n markkinointipäällikkö Linda Huikko kertoo yhteistyön taustoista.

Havi design by Samuji –malliston tuotteita on saatavana syyskuusta alkaen vähittäiskaupoista.

Yhteistyömalliston kampanjasivu ja kilpailu löytyvät osoitteesta www.havi.fi/samuji

Lisätietoa ja haastattelut:

Linda Huikko, markkinointipäällikkö
Suomen Kerta Oy
+358 10 843 4301 / linda.huikko@suomenkerta.fi

Suvi-Elina Enqvist
Samuji Oy
+358 50 308 2868/ press@samuji.com

Havi on vuonna 1829 perustettu kotimainen tuotemerkki. Havin tuotevalikoimasta löytyy korkealaatuisia tuotteita kattamiseen ja tunnelman luomiseen. Havi on ollut osa Suomen Kerta Oy perheyritystä vuodesta 2004.
www.havi.fi
Samuji on vuonna 2009 perustettu luova studio ja designtalo. Naisten- ja miestenvaatemallistojen lisäksi Samujilla on vuonna 2014 lanseerattu Samuji Koti mallisto. Samujin taiteellinen johtaja on Samu-Jussi Koski.
www.samuji.com