suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Design from Finland

Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Hae merkkiä
Design_from_Finland_header

Design from Finland

Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Hae merkkiä

Mitä

Design from Finland -merkki tekee suomalaisen muotoiluosaamisen näkyväksi. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.

Lue säännöt

Kenelle

Yritykselle, joka haluaa erottautua suomalaista muotoiluosaamista edustavilla tuotteillaan ja palveluillaan niin digitaalisten ratkaisujen kuin perinteisen muotoilun kentällä.

Laske jäsenmaksu

Miksi

Merkillä voit korostaa arvolähtöistä palvelua ja toiminnan muotoilulähtöisyyttä. Merkki tuo palveluillesi/tuotteillesi lisäarvoa ja uskottavuutta, mikä kasvattaa asiakasmääriä Suomessa ja kansainvälisesti.

Hae merkkiä

Design from Finland -merkki pähkinänkuoressa

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. Katso tarkat myöntämisperusteet Design from Finland -merkin säännöistä.

Design from Finland -merkin käyttöoikeuden myöntää kolmeksi vuodeksi kerrallaan hakemusten perusteella alan asiantuntijoista koottu puolueeton Design from Finland -merkin toimikunta. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain. Katso merkin käyttöehdot. Kaikki Design from Finland -merkkiä kantavat yritykset löydät jäsenlistauksestamme.

Design from Finland -merkki on myönnetty jo sadoille tuotteille tai palveluille digitaalisista ratkaisuista teollisen muotoilun tuotteisiin. Katso kaikki merkin saaneet tuotteet ja palvelut Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta. Alla muutamia esimerkkejä Design from Finland -tuotteista ja -palveluista.

Ladataan tuotteita

Näyteikkuna

Tarinoita Design from Finland -yrityksistä ja ajankohtaisista työhön liittyvistä ilmiöistä.

kysymysmerkki_jasenmaksut

Mitä merkin käyttöoikeus maksaa?

Merkin käyttöoikeusmaksu on yhtä kuin liitolle maksettava jäsenmaksu. Maksu on 97–5500 euroa vuodessa riippuen yrityksen liikevaihdosta.

Jos esimerkiksi yrityksen kokonaisliikevaihto on 1 000 000 € ja Design from Finland -tuotteiden liikevaihto 500 000 €, on jäsenmaksu 628,00 € / vuosi.

Hakiessaan merkin käyttöoikeutta ensimmäisen kerran, täyttää yritys kaksi hakemusta: jäsenhakemuksen ja merkkihakemuksen.

Laske jäsenmaksusi
dff-sivusto

Designfromfinland.com Suomalaisen designin koti

Englanninkielinen DesignfromFinland.com -sivusto esittelee suomalaisen designin huippuosaajia ja kiinnostavia artikkeleita designin uusista tuulista. Sivusto on tarkoitettu kaikille suomalaisesta designista kiinnostuneille globaalisti. Myös kansainvälisesti toimivat Design from Finland -merkkiä kantavat yritykset saavat linkityksen sivuille.

Tutustu sivustoon

Merkkitesti

Testaa mikä suomalaisesta työstä ja yhteiskunnallisista arvoista kertova merkki sopii yrityksellesi parhaiten!

 1. Valmistatteko tuotteita Suomessa?
 2. Tuotatteko palveluita pääasiassa kotimaisin voimin?
 3. Onko yrityksenne pääkonttori Suomessa ja onko suomalainen omistuspohja yrityksessänne merkittävä?
 4. Onko yrityksenne perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää?
 5. Ohjautuuko yrityksenne voitosta yli puolet yhteiskunnalliseen hyvään?
 1. Onko yrityksenne yhteiskunnallisen mission kertominen asiakkaille mielestänne tärkeää?
 2. Onko muotoilu tärkeä osa yrityksenne liiketoimintaa ja menestystä?
 3. Haluaako yrityksenne viestiä asiakkailleen ja sidosryhmilleen ainutlaatuisesta suomalaisesta muotoilustaan?
 4. Onko yrityksellänne tarvetta erottua korkealaatuisella suomalaisella muotoilu­osaamisellaan kilpailijoistaan kansainvälisillä markkinoilla?
 5. Seuraava
 • 1.Testaa
 • 2.Vaikutu
 • 3.Hae
Lue Design from Finland -merkin myöntämiseen ja käyttöön liittyvät säännöt. Säännöt »
Design from Finland -merkin hakeminen on helppoa. Katso ohjevideo. Youtube »
Katso Design from Finland -merkin toimikunnan kokoonpano ja seuraavat merkkien myöntämispäivät. Toimikunnat »
Logon, graafisen ohjeistuksen, viestintäohjeet ja muut materiaalit saat käyttöösi extranetistä. Extranet »

Seuraa keskustelua

#suomalainentyö #designfromfinland #finnishdesign