suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Suomalaisen työn puolesta

Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tätä missiota on Suomalaisen Työn Liitto toteuttanut jo yli 100 vuotta.

Tietoa_meista_paakuva3_suomalaisen_tyon_liitto

Suomalaisen työn puolesta

Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tätä missiota on Suomalaisen Työn Liitto toteuttanut jo yli 100 vuotta.

Jäsenyhteisöt

Jäsenkuntamme koostuu yhden miehen yrityksistä suuryrityksiin ja yhteisöihin. Jäseniämme yhdistää halu toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta osaamisesta.

Katso jäsenemme

Toimielimet

Liiton ylin päätösvalta on vuosittain valittavalla valtuustolla, jonka alla toimivat johtokunta, Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen Yritys -toimikunnat sekä liiton henkilöstö.

Liiton toimielimet

Strategia

Työ luo merkitystä ja hyvinvointia. Uskomme, että suomalainen työ menestyy, kun työ koetaan merkitykselliseksi, kun työ on ylpeästi kansainvälistä ja kun jokainen kiinnitämme huomiota ostopäätöksiimme.

Strategiamme
Suomalaisen Työn Liitto - info

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 1912 perustettu puolueeton, sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka omistavat sen jäsenet. Yhdistyksen tehtävänä on toimia sen eteen, että suomalainen työ voi hyvin ja että työ menestyy Suomessa. Suomalainen työ käsittää kaiken Suomessa tehtävän työn ottamatta kantaa esimerkiksi kansallisuuteen tai omistukseen. Keskeinen tehtävä on vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin, jotta työpaikkoja säilyy ja uusia syntyy. Tätä tehtäväämme toteutamme kolmella tapaa:

  1. Toteutamme tutkimuksia ja aktiivista viestintää aihekokonaisuuksista, jotka vaikuttavat Suomessa tehtävän työn arvostukseen ja menestykseen.
  2. Hallinnoimme ja kehitämme suomalaisesta työstä kertovia merkkejä; Avainlippu, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkit
  3. Toteutamme jäsenyhteisöjemme kanssa työn muutokseen ja suomalaisuuden arvoon liittyviä projekteja ja yhteismarkkinointikampanjoita sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella.
Toimintakertomus ja tilinpäätös 2017

Näyteikkuna

Tutustu jäsenyritystemme tarinoihin, mistä suomalainen menestys syntyy sekä miten yritykset hyödyntävät merkkejämme liiketoiminnassaan.

Seuraa keskustelua

#suomalainentyö #avainlippu #yhteiskunnallinenyritys #designfromfinland #sinivalkoinenvalinta #merkityksellinentyö