suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Suomalaisen työn puolesta

Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tätä missiota on Suomalaisen Työn Liitto toteuttanut jo yli 100 vuotta.

Tietoa_meista_paakuva3_suomalaisen_tyon_liitto

Suomalaisen työn puolesta

Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tätä missiota on Suomalaisen Työn Liitto toteuttanut jo yli 100 vuotta.

Jäsenyritykset

Jäsenkuntamme koostuu yhden miehen yrityksistä suuryrityksiin ja yhteisöihin. Jäseniämme yhdistää halu toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta osaamisesta.

Katso jäsenemme

Toimielimet

Liiton ylin päätösvalta on vuosittain valittavalla valtuustolla, jonka alla toimivat johtokunta, Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -toimikunnat sekä liiton henkilöstö.

Liiton toimielimet

Strategia

Työ luo merkitystä ja hyvinvointia. Uskomme, että suomalainen työ menestyy, kun työ koetaan merkitykselliseksi, kun työ on ylpeästi kansainvälistä ja kun jokainen kiinnitämme huomiota ostopäätöksiimme.

Strategiamme
Suomalaisen Työn Liitto - info

Suomalaisen työn jäljillä

Suomalaisen Työn Liitto on poliittisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon ja jäsentensä omistama järjestö. Arvoyhteisöömme kuuluu jo yli 4100 erikokoista yritys- ja yhteisöjäsentä. Suurimmalle osalle jäsenyrityksistämme on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Suomalainen työ käsittää kaiken Suomessa tehtävän työn ottamatta kantaa esimerkiksi kansallisuuteen tai omistukseen. Tätä tehtäväämme toteutamme kolmella tapaa:

  1. Toteutamme tutkimuksia ja aktiivista viestintää aihekokonaisuuksista, jotka vaikuttavat Suomessa tehtävän työn arvostukseen ja menestykseen.
  2. Hallinnoimme ja kehitämme suomalaisesta työstä kertovia merkkejä.
  3. Toteutamme jäsenyhteisöjemme kanssa työn muutokseen ja suomalaisuuden arvoon liittyviä projekteja ja yhteismarkkinointikampanjoita sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella.
Toimintakertomus ja tilinpäätös 2017

Näyteikkuna

Tutustu jäsenyritystemme tarinoihin, mistä suomalainen menestys syntyy sekä miten yritykset hyödyntävät merkkejämme liiketoiminnassaan.

Seuraa keskustelua

#suomalainentyö #avainlippu #yhteiskunnallinenyritys #designfromfinland #sinivalkoinenvalinta #merkityksellinentyö