Mökki kesäkuntoon helposti ja luontoystävällisesti kotimaisilla siivousvälineillä!

Siistissä ja puhtaassa kesämökissä on mukava lomailla, eikä yllätysvieraita tarvitse pelätä.

Kesämökki kannattaa siivota hyvissä ajoin ennen mökkikauden alkua. Mökkisiivous sujuu hyvillä välineillä helposti ja nopeasti, jolloin aikaa jää myös lomailuun. Siivoukseen ei tarvita välttämättä edes sähköä, sillä pinnat puhdistuvat tehokkaasti SINI Monitoimimoppiin kiinnitetyllä Tomuliinalla. Se sitoo hienojakoisimmankin pölyn ja kerää pikkuroskat jättäen kauniin kiillon lattiaan.  Tomuliinan voi hävittää polttamalla, joten se toimii kätevästi sytykkeenä. Kesäasunnon siivouksessa kannattaa suosia myös mikrokuituisia siivousvälineitä, sillä ne puhdistavat jopa pelkällä vedellä, ilman voimakkaita puhdistusaineita. Mökillä ekologinen siivoustapa on tärkeää, jottei turhia kemikaaleja pääsisi luontoon.

Hämähäkinseitit saa harjattua katosta tai nurkista pehmeällä SINI Lakaisuharjalla, jossa on reilunpituinen varsi. Jaloissa kulkeva hiekka ja havunneulaset on helppo puhdistaa tukevan ja aina käyttövalmiin SINI Kannellisen rikkasetin avulla. Se on siisti ja vie vain vähän tilaa, joten sitä ei tarvitse piilottaa komeroon. Rikkalapiota ei tarvitse tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan roskat pysyvät tiiviissä säiliössä. Pieni ja kevyt SINI Talousrikkasetti on näppärä esimerkiksi murujen siivoamiseen pöydältä tai puun roskien poistamiseen takan edustalta.

Ikkunanpesu sujuu kuin juhannustanssi uudella SINI Tripla-ikkunanpesimellä, jossa on ympärikääntyvä pesinosa ja kolme leveää pesupintaa.  Mikrokuitupesimellä saa säihkyvän puhdasta jälkeä jopa pelkällä vedellä ja teleskooppivarteen liitettynä sillä ylettyy pesemään korkeatkin ikkunan kurottelematta.

Saunan lauteet saa puhtaaksi SINI Laudepesurilla, jonka vaihdettavissa oleva hankaussieni poistaa pinttyneenkin lian, eikä naarmuta puu- tai kaakelipintoja. Laudepesurilla on helppo puhdistaa myös laudelautojen välit. Tehokas SINI Tuplajynssäri on oiva vaihtoehto lattioiden pesemiseen.

Mökillä on usein myös kuisteja, terasseja tai patioita, joiden lakaisuun sopii SINI Ulkoharja kestopuulle. Se poistaa siitepölyn, lehtiroskat ja neulaset myös lautojen välistä. SINI Terassiöljyharja on laadukas väline puisten terassien ja patioiden öljyämiseen. Mattojen pesu sujuu kumartelematta varteen kiinnitettävällä SINI Matonpesuharjalla.

Kesään kuuluu myös grillaus ja herkullinen savustettu ruoka, joka valmistuu helposti SAVU-savustuspussista. Perinteinen leppälastu on saanut rinnalleen voimakkaampiaromisen hikkorilastun.Kasvisten savustamiseen ja kiuasmakkaralle löytyy oma pussinsa. Myös SAVU-savustuspussit valmistetaan Suomessa, Sinituotteen omalla tehtaalla Kokemäellä.

SINI Grilliharja on monitoimiväline, joka sopii kaikkien ulkogrillien puhdistukseen.  Kun grilli ei ole kuumana, kannattaa se suojata tiivillä SINI Grillisuojuksella, joka suojaa kesäkeittiötä lialta ja siitepölyltä.  Kaasupullo on kätevä verhota uudella SINI Kaasupullonsuojuksella, joka on kestävä suojapussi 10-11 kg:n kokoiselle kaasupullolle.

Lisätietoa tuotteista:

Sinituote Oy, varatoimitusjohtaja Aino Määttä, p. 019 7600 213 tai aino.maatta@sinituote.fi

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
www.facebook.com/Sinituote
twitter.com/sinituote
www.sini.fi