Terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita suomalaisesta metsästä

Suomalaisen metsän satoja vuosia tunnetut tehoaineet jalostuvat Lempääläisen perheyrityksen käsissä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteiksi.

Suomen luonto ja Lapin metsät ovat kotimaisten Tervaskanto-tuotteiden raaka-aineiden lähde ja tänä päivänä arvokkaita perinnereseptejä vaalitaan Pirkanmaalla Lempäälässä. Siellä pihkaa, pikeä, kuusenoksaa ja monia muita metsän antimia jalostetaan nykypäivän tarpeisiin erityisesti ihonhoidon saralla. Kansanperinne on nyt myös kaupunkilaisten käsien ulottuvilla uudistuneen Tervaskannon kotimaisissa raikkaissa tuotteissa.

Monien metsistä saatavien ainesosien tehosta on vuosisatojen kokemuksen lisäksi nyt tutkittua tietoa. Muun muassa kuusen pihkan antibakteeristen ominaisuuksien on todettu ehkäisevän tulehduksia.¹ Tätä ainutlaatuista ominaisuutta hyödynnetäänkin Tervaskannon Pihka-Pekka Pihkavoiteessa.

Tervaskanto on perinteitä vaaliva terveyden ja hyvinvoinnin tuotesarja, josta huokuvat arvomme; kotimaisuus, puhtaus, laatu ja perinteikkyys. Raaka-aineiden keruussa luotamme kotimaisten toimijoiden vankkaan ammattitaitoon ja luontoa kunnioittaviin tuotantotapoihin. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa Lempäälässä ja valmistusprosesseissa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa aurinkopaneelien avulla. Uskomme luontaisen hyvinvoinnin tuotteiden kysynnän kasvamiseen on vahva.

Kaikilla Tervaskanto-tuotteilla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Kuvia osoitteessa http://bit.ly/2d22BJk

Lisätiedot:
Susanna Vaismaa Tervaskanto Marketing / Frescon Oy
susanna.vaismaa@frescon.fi
+358 400 427477
www.tervaskanto.fi
www.facebook.com/tervaskantotuotteet

¹ Lohi J, Jokinen J, Sipponen A, et al. Kuusenpihkavoiteen vaikutukset haavan paranemisessa. Duodecim 2008;124(12):1364-9.