HopLop avasi jättipuiston Saksaan

Palvelu-Avainlippua kantava suomalaisketju otti ensimmäisen askeleensa kohti kansainvälistymistä. Ulkomaille laajentamista on valmisteltu jo pitkään.

Suomalainen sisäseikkailupuistoketju HopLop on avannut puistonsa Saksan Pulheimiin, Kölnin kupeeseen. HopLop Pulheim -puistossa on leikkitilaa lähes 5 000 neliötä ja se on kooltaan ketjun suurin. Puisto aukesi yleisölle kesäkuun alkupuolella.

Suomalainen HopLop on liikuttanut lapsiperheitä jo 12 vuoden ajan. Ketju on viime vuosina kasvanut ja uudistanut puistojaan ympäri Suomea. Kotimaassa HopLop-puistoja on nyt 21 ja konseptin laajentamista ulkomaille on valmisteltu jo pitkään.

”Viemme suomalaista palveluosaamista maailmalle ja kansainvälistyminen on tärkeä osa kannattavan kasvun strategiaamme. Saksa on meille kiinnostava markkina-alue, jossa on huima potentiaali ja valtava määrä lapsiperheitä. Kohtaamme varmasti kilpailua ja olemme siihen valmiit. Tällä hetkellä Saksassa ei ole vastaavia, korkean laadun seikkailupuistoketjuja, joten uskomme konseptimme tulevan todelliseen tarpeeseen”, kertoo HopLopin toimitusjohtaja Petri Pitkäranta.

HopLopin Saksan maajohtajana toimii Kimmo Stude, jolla on itsellään vuosien kokemus Saksan markkinoista ja sisäseikkailupuistojen konseptoinnista.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Petri Pitkäranta, HopLop
p. +358 44 7800 600
petri.pitkaranta@hoplop.fi

Saksan maajohtaja Kimmo Stude, Hoplop
p. +358 45 1131 727
kimmo.stude@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin liikuntaseikkailupuistojen ketju ja merkittävin yksityinen lasten liikuttaja. HopLop on perustettu vuonna 2006 ja sillä on 21 toimipistettä ympäri Suomea. HopLop haluaa kannustaa lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä tukea perheiden hyvinvointia ja yhdessäoloa. www.hoplop.fi