Suomalaisen Työn Liitto hakee Design from Finland -merkin kansainvälisille projekteille tuottajaa

Tarvitsemme toimeliaan tyypin, kätevän käsiparin, positiivisen persoonan, ajattelevat aivot sekä oivallisen organisaattorin toteuttamaan Design from Finland  -jäsenyritysten kansainvälistymisen tueksi tehtäviä projekteja Suomalaisen Työn Liitossa. Toimit Design from Finland -merkin Brand Managerin apuna ja ohjauksessa.

Tehtäviisi kuuluu mm.

 • verkossa toteutettavan, Yhdysvaltoihin suunnatun markkinointikonseptin mukaisen kampanjan organisointi ja toteutus
  • projektin aikataulutus
  • tuotannon ohjaus/valvonta
  • yhteystyö kumppaniyritysten kanssa
  • viestinnän suunnittelu ja toteutus koti- ja kohdemaassa yhteistyössä viestintätoimiston kanssa.
 • kansainväliselle kohdeyleisölle tuotettavien Design from Finland -sisältöjen (ensisijaisesti videoiden) tuotannon ohjaus/valvonta
 • kansainväliselle kohdeyleisölle toteutettavan Design from Finland -verkkosivuston ylläpito ja sisällöntuotanto osana liiton kokonaisviestintää.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa, vahvaa englanninkielentaitoa, vankkaa projektiosaamista sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Kokemus Pohjois-Amerikan markkinoista katsotaan vahvaksi eduksi. Työ on määräaikainen vuoden 2016 loppuun. Työ on projektiluontoinen joten se voidaan toteuttaa joko määräaikaisen työsuhteen tai ostosopimuksen muodossa.

Design from Finland -merkki  viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Merkinhaltijoiden määrä on jo yli 300 ja yritysten kanssa tehtävät yhteistyöprojektimme kasvavat niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Design from Finland -merkkiä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto. Liiton tehtävä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Toimimme sen puolesta, että Suomessa on tulevaisuudessa lisää työtä ja että Suomessa tehtävä työ on merkityksellistä ja arvokasta. Liiton muita yhteisömerkkejä ovat Avainlippu ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si Johanna Lahdelle (etunimi.sukunimi@avainlippu.fi) 20.5.2016 mennessä.

Lisätietoja: Johanna Lahti, Brand Manager, puh. 040 591 6143 (pe 13.5. klo 13-16, ke 18.5. klo 9-11 ja klo 13-15) ja Tero Lausala, toimitusjohtaja, p. 050 407 2623. Sähköpostit etunimi.sukunimi@avainlippu.fi