Fellow Financelta yrityksille uusi pääomakanava

Suomalainen Avainlippu-merkkiä kantava Fellow Finance on avannut yrityksille uuden laskurahoituspalvelun, mikä mahdollistaa yritysten myyntisaamisten muuttamisen välittömästi rahaksi.

Pienet ja keskisuuret yritykset saavat uuden joustavan rahoituskanavan perinteisten yrityslainojen rinnalle Fellow Financen avattua laskurahoituspalvelun. Fellow Financen verkkopalvelussa yritys lataa vain myyntilaskunsa palveluun ja saa laskulle heti rahoitustarjouksen. Hyväksyttyään rahoitustarjouksen, yritys saa rahat laskustaan välittömästi käyttöönsä. Tämä helpottaa olennaisesti pitkistä, jopa 60 päivän maksuajoista kärsiviä yrityksiä käyttöpääomatarpeissaan.

”Myyntisaamisten eli laskujen rahoittaminen on yrityksille helpoin ja järkevin tapa saada käyttöpääomaa. Laskun rahoittamalla tehdystä työstä tai toimitetusta tuotteesta yritys saa heti rahansa, mikä nopeuttaa rahankiertoa ja tukee yrityksen kasvua. Teknologisesti yritysrahoituspalvelumme on edelläkävijä verrattuna perinteisiin palveluihin ja toimijoihin Euroopassa”, kertoo Fellow Financen toimitusjohtaja Jouni Hintikka.

Laskurahoituspalvelujen ja erilaisten vaihtoehtoisten pääomakanavien tarve on kasvanut nopeasti viime vuosina suurten yhtiöiden venyttäessä maksuaikojaan, pankkirahoituksen saannin vaikeutuessa PK- yrityksissä ja yritystoiminnan muuttuessa yhä enemmän palvelujen tarjoamiseen. Vuonna 2016 laskurahoitus- ja factoringmarkkina Euroopassa yksin oli noin 1500 mrd. euroa kasvaen 6,2% edellisestä vuodesta (lähde: The EU Federation for the Factoring and Commercial Finance Industry (EUF))

Fellow Finance tarjoaa ensimmäisenä ja nyt Euroopan monipuolisimpana joukkorahoituspalveluna PK-yrityksille pitkäaikaisia yrityslainoja ja lyhytaikaista laskurahoitusta sekä kuluttajille vertaislainapalvelua Suomessa ja Puolassa.


Lisätietoja:

Jouni Hintikka, toimitusjohtaja
Fellow Finance Oyj
Puh. 040 5855 009
jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi

 

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta 147 milj. eurolla ja palvelulla on 224 000 käyttäjää 43 eri maasta. Fellow Finance Oyj on perustajiensa ja finanssitalo Taaleri Oyj:n omistama suomalainen osakeyhtiö.

Lue lisää laskurahoituksesta.