Uusia Yhteiskunnallinen yritys –merkkejä myönnetty

Yhteiskunnallinen yritys -merkin toimikunta myönsi 25.2.2015 kokouksessaan uusia merkin käyttöoikeuksia. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Caritas Lääkärit Oy:lle ja Caritas Palvelut Oy ovat uusia merkin kantajia. Caritas Yhteisöön kuuluvat yhtiöt tuottavat monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluja Oulun seudulla. Yhteisön taustalla vaikuttaa vuonna 1998 perustettu Caritas-Säätiö, jonka kautta palveluyhtiöiden tuotot ohjataan yleishyödylliseen toimintaan ja hyvän tekemiseen siellä, missä apua eniten tarvitaan.

– Emme tavoittele pikavoittoja, vaan haluamme luoda uudenlaisia palveluja, joilla on aidosti merkitystä ja vaikutusta ihmisten arjen hyvinvointiin. Olemme määrätietoisesti kehittäneet toimintaamme missiomme mukaisesti eli edistämme toiminnallamme vanhusten ja vammaisten asumisoloja ja kuntoutusta kristillisen diakonian hengessä. Merkki viestii vahvasti sidosryhmillemme ja asiakkaillemme, että toiminnallamme on vahva arvoperusta ja siitä, mihin rahat käytetään, sanoo Caritas-Säätiön johtaja Heikki Keränen.

Lue lisää Caritas Yhteisöstä>>

Kaikki merkin saaneet yritykset: