Jussi 3/2015 on ilmestynyt

Avainlipun 50-vuotisjuhlavuotta on juhlittu näyttävästi eri paikkakunnilla ja foorumeilla. Vuoden viimeisessä Jussi-lehdessä nostetaan esiin juhlavuoden teemoja ja palataan vielä hetkeksi kesän SuomiAreenalle.

Liiton SuomiAreenassa järjestämässä Made in Whateverland – Onko valmistusmaalla väliä? -keskustelussa olivat mukana kehittämiskonsultti Merja Fischer, Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila, kansanedustaja Elina Lepomäki, rap-artisti Karri Miettinen eli Paleface sekä Little Mrs Finland -bloggari Karoliina Partanen. Karoliina myös kertoo lehdessä, kuinka hänen vuotensa vain sinivalkoisten tuotteiden ja palveluiden kuluttajana on sujunut.

Lehden pääkirjoittajana toimii tällä kertaa Sukkamestarit Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Suomalaisen Työn Liiton johtokunnan puheenjohtaja Jorma Tarkki. Merkillisenä tulokkaana esittäytyy jääkiekon SM-Liiga Oy, joka liputtaa nyt virallisesti sinivalkoisuuttaan myös Avainlipulla.

Merkkituotteena esitellään mielenterveys- ja käytöshäiriöiden ennaltaehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta tarjoava Psykoterapiakeskus Vastaamo, jolle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys- ja Avainlippu-merkit. Delipap Oy avaa menestyksensä salaisuuksia.

Design from Finland -tunnustukset saaneet Finndent ja Bond Creative Agency kertovat design-ideologiaansa. Tutkittua-osiossa selvitetään vastuullisen yrityksen tärkeimpiä tunnusmerkkejä. Kannen kuvituksen teki kuvittaja ja graafinen suunnittelija Olli Österberg.

Lue Jussin verkkolehti

Lue Jussin pdf-näköislehti