Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

Ekokumppanit Oy

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva, voittoa tavoittelematon kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio. Ekokumppanit Oy toimii kestävämmän tulevaisuuden puolesta tavoitteenaan auttaa kunnallisia toimijoita, yrityksiä, kolmannen sektorin toimijoita sekä kuluttajia muuttamaan toimintatapojaan aiempaa kestävämmäksi. Ekokumppanit Oy tarjoaa tukea ja palveluita mm. energia- ja resurssitehokkuuteen, kiertotalouteen, kestävään liikkumiseen ja vastuullisuusviestintään liittyen järjestämällä tapahtumia, kampanjoita ja neuvontaa sekä toteuttamalla pyöräily- ja retkeilyreitistöjä.

Fanimo Oy

Fanimo Oy tarjoaa viralliset Suomen maajoukkueiden pelipaidat ja fanituotteet. Kaikki maajoukkueen verkkokaupan tuotot menevät suomalaisen jalkapallon ja futsalin kehittämiseen.

Johtava Group Oy

Johtava Group Oy on kotimainen aurinkopaneelien myyntiin ja asennukseen erikoistunut yritys. Se on toteuttanut satoja aurinkoenergiaprojekteja vuodesta 2018 lähtien reippaalla ja asiakaslähtöisellä otteella. Johtava Group Oy toimii pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen talousalueilla.

Luona Oy

Luona Oy kehittää uusia toimintatapoja soten etulinjaan ja sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Luona auttaa ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita, ja tekee sote-työtä yhdessä kuntien, maakuntien, valtion, sairaanhoitopiirien, yksityisten terveydenhuollon toimijoiden ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Nextiili ry

Nextiili on tekstiilien kierrättämisen edelläkävijä Suomessa. Nextiili pystyy hyödyntämään jopa 85% lahjoitetuista materiaaleista uudelleen joko sellaisenaan tai uusien tuotteiden raaka-aineina. Myymälän tuotoilla se pystyy tarjoamaan pidempään töitä etsineille osallistumisen mahdollisuuksia ja avaamaan heille portit työelämään.

Osuuskunta Kototuote

Osuuskunta Kototuote tarjoaa monipuolisia palveluita kotona asumisen tueksi eri elämänvaiheissa. Palvelu on kiireetöntä ja asiakaslähtöistä. Asiakkaan käynnit toteuttaa hänen oma työntekijänsä. Kototuote on peruspalvelukuntayhtymä Kallion palveluntuottaja. Palveluita voi ostaa ilman arvonlisäveroa ja saada kotitalousvähennystä.

Scanfour Oy

Työsuhdepyörän hankinnasta on tullut hitti työpaikoilla, joissa tarjotaan Electrobike pyöräetua. Electrobike mahdollistaa pyöräetupalvelun kuluttomasti työnantajalle. Suomen ensimmäisenä automatisoituna pyöräetupalveluna se pystyy tarjoamaan joustavan ja nopean toiminnan rahoitus- ja raportointiautomaatioissa. Kuluton pyöräetupalvelu antaa työnantajalle mahdollisuuden tukea työntekijän pyörähankintaa.

Taukokangas Kuntoutus Oy

Taukokankaan kuntoutuspalvelujen tavoitteena on asiakkaiden kokonaishyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen, itsenäisen elämän tukeminen ja kotona asumisen sekä työllistymisen mahdollistaminen.

 

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta