Tervetuloa meille: Parolan Rottinki kutsuu vanhat ja uudet asiakkaat kylään

Parolan Rottinki järjestää 5.10. Parolan myymälässään avoimien ovien tapahtuman osana Tervetuloa meille -viikkoa. Tilaisuudessa pääsee koeistumaan tutut rottinkiklassikot ja tutustumaan 2020-luvun kotimaiseen rottinkimuotoiluun ja uuteen korjauspalveluun.

Mikä Tervetuloa meille -viikko?

Suomalaisen Työn Liiton 2.-8.10.2023 järjestämä Tervetuloa meille -viikko kokoaa yritysten avoimet ovet saman teeman alle. Mukana on kymmeniä yrityksiä ympäri Suomen. Tavoitteena on auttaa yrityksiä lisäämään tunnettuuttaan sekä tuoda esille suomalaista monipuolista osaamista. Yritysten organisoimiin tapahtumiin toivotetaan tervetulleiksi niin vanhat kuin uudet asiakkaat sekä yhteistyökumppanit ja sidosryhmät. Voit lisätä oman tapahtuman tai selata eri yritysten tapahtumia, joihin haluat osallistua osoitteessa www.tervetuloameille.fi

Parolan Rottinki kutsuu tutustumaan tuotteisiinsa ja uuteen korjauspalveluun

Vuonna 1967 perustettu Parolan® tunnetaan sinä aitona ja alkuperäisenä rottinkidesigntalona. Yritys tiedetään erityisesti suomalaisten rakastamasta Aulis riippukeinusta ja muista yrityksen perustajan Aulis Herrasen suunnittelemista rottinkiklassikoista. Näiden klassikkojen rinnalle on tuotu ja tuodaan jatkossakin suomalaisten suunnittelijoiden suunnittelemia uutuustuotteita.

Laajan tuotevalikoiman rinnalle on kehitetty rottinkikalusteiden korjauspalvelu, jota esitellään 5.10. tapahtumassa työnäyttein. Tämän palvelun avulla pystytään tulevaisuudessa pidentämään tuotteiden käyttöikää entisestään ja tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Parolan Rottingin tapahtuma järjestetään 5.10. klo 14-17, Hattulassa, Hitsaajantie 3.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Parolan klassikko ja Lasse-sarjalle, Punos-mallistolle ja Toini-tarjoilupöydälle on myönnetty Design from Finland -merkki.

”Suomalainen muotoilu on sydäntämme lähellä, ja edustamme sekä klassikkoja että nykymuotoilun kärkeä. Klassikkotuotteiden rinnalle tuomme vuosittain suomalaisen suunnittelijan suunnitteleman uutuustuotteen. Tämä on tapamme kunnioittaa Aulis Herrasen elämäntyötä sekä osoittaa arvostusta koko suomalaisen nykymuotoilun kentälle. Viestimme avoimesti myös tuotantoketjun rakenteesta ja valmistusmaasta”, kertoo toimitusjohtaja Johanna Rosnell-Varjo.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Johanna Rosnell-Varjo, johanna.rosnell-varjo@parolanrottinki.fi