Pohjoisranta Burson-Marsteller jälleen viestintätoimistojen ykkönen

Strategiseen viestintään erikoistunut Pohjoisranta Burson-Marsteller nousi jälleen ykköseksi Taloustutkimuksen tekemässä viestintätoimistojen imagotutkimuksessa. Viestintäalan päättäjät arvostavat tutkimuksen mukaan erityisesti Pohjoisranta B-M:n kykyä kuunnella asiakasta, asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä sekä luotettavuutta.

Taloustutkimuksen tutkimuksessa selvitettiin kaikkiaan 14 viestintätoimiston tunnettuutta, imagoa, yritysten vahvuuksia ja heikkouksia sekä alan kehitysnäkymiä. Vastaajina olivat viestintäalan päättäjät.

Tutkimuksessa Pohjoisrannan vahvuuksiksi osaamisalueissa nousivat konsultointi, tutkimus, mediaviestintä ja strateginen suunnittelu. Pohjoisrannan konsultointia arvostivat erityisesti toimiston nykyiset ja aiemmat asiakkaat.

”On hienoa nähdä, että asiakkaamme arvostavat samoja osaamisalueita kuin me itsekin. Jatkossa aiomme painottaa entistä vahvemmin strategista ymmärrystä ja tutkittua tietoa viestinnän suunnittelun ja toteutuksen perustana. Uskomme myös, että tulevaisuudessa viestintätoimistojen on pystyttävä näyttämään tuloksellisuutensa entistä täsmällisemmin”, Pohjoisranta B-M:n toimitusjohtaja Jouni Heinonen sanoo.

Pohjoisranta oli yleisarvosanaltaan paras viestintätoimisto myös Taloustutkimuksen vuonna 2010 tekemässä imagotutkimuksessa ja toiseksi paras vuonna 2012. Tämän vuoden tutkimuksessa Pohjoisrannan saama yleisarvosana nousi korkeammalle kuin vuonna 2012. Korkeimmat arvosanat Pohjoisranta saa nykyisiltä ja aiemmilta asiakkailtaan.

Taloustutkimuksen viestintätoimistojen imagotutkimus toteutetaan kahden vuoden välein. Tänä vuonna tutkimus tehtiin kymmenettä kertaa. Vastaajina olivat eri toimialojen viestinnästä vastaavat päättäjät ja asiantuntijat, kuten toimitusjohtajat, viestintä-, myynti ja markkinointijohtajat/päälliköt, tiedottajat/viestinnän tekijät, tuotepäälliköt ja julkisen hallinnon tiedotuksesta vastaavat henkilöt.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jouni Heinonen, Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy
p. 040 500 0548, jouni.heinonen(at)bm.com

Pohjoisranta Burson-Marsteller on viestinnän strateginen kumppani. Keskeisiin palvelualueisiin kuuluvat maineenhallinnan ja viestinnän konsultointi, mediasuhteet, kriisiviestintä sekä tutkimukset ja analyysit. Olemme osa kansainvälistä Burson-Marsteller-viestintätoimistoketjua, joka kattaa 110 maata. Burson-Marsteller on osa maailman johtavaa viestintäpalveluyhtiö WPP:tä.
Lisää tietoa: www.burson-marsteller.fi sekä www.burson-marsteller.com