Hoivapalveluja kehittävä idea voitti Coronarian Uudistaja-kilpailun

Oululainen palvelu-Avainlippua kantava, terveys- ja kuntoutuspalveluja tarjoava Coronaria järjesti henkilöstölleen Uudistaja-kilpailun toiminnan kehittämiseksi. Palkinnon voitti palveluasumisvaihtoehtojen arviointia kehittävä idea.

Kuvassa Erfan Jahangiri, toinen kilpailun voittajista.

 

Toimitusjohtaja Teppo Linden on erityisen iloinen siitä, että voittava idea on eri yksiköissä työskentelevien ammattilaisten kehittelemä.

Coronarian Uudistaja-kilpailun voittavan ehdotuksen olivat yhteistyössä koonneet ICT-johtaja Suvi Alatalo ja psykiatrian vastuulääkäri Erfan Jahangiri. Heidän ideansa helpottaa sekä asumispalvelupaikkaa hakevien kuntien ja yksityishenkilöiden mahdollisuuksia arvioida eri yksiköiden soveltuvuutta heidän tarpeisiinsa, että asumispalveluyksikön ja asukkaan välistä kommunikointia.

”Ehdotus tuo selkeän ratkaisun liiketoiminnassa havaittuun arkipäivän ongelmaan. Erityisen mukavaa on se, että sen olivat yhdessä ideoineet Suvi ja Erfan, jotka edustavat sekä liiketoimintaa että sille tärkeää palvelukeskusta. Pidän sitä osoituksena siitä, että kun tukipalvelumme ovat hyvin perillä liiketoiminnasta, ne voivat konkreettisesti auttaa ratkaisemaan pulmia ja luoda uusia toimintamalleja”, kertoo toimitusjohtaja Teppo Linden.

Voittajakaksikko sai sekä palvelukeskuksen parhaan idean palkinnon (1000 euroa) sekä koko kilpailun pääpalkinnon (4000 euroa). Lisäksi Uudistaja-gaalassa perjantaina 12. tammikuuta palkittiin kaikkien liiketoiminta-alueiden paras idea 1000 eurolla. Terveyden liiketoiminnan parhaan idean palkinnon sai hammaslääkäri Esa Komulainen Taivalkoskelta. Hänen ideansa liittyi turhien hammaslääkärikäyntien vähentämiseen. Hoivan liiketoiminnan parhaana ideana palkittiin palveluesimies Pauliina Lehikoisen ehdotus videoista, joilla parannetaan henkilökunnan ja asukkaiden välistä viestintää. Erikoissairaanhoidon liiketoiminnan paras idea oli palvelupäällikkö Heli Littusen digisovelluksesta, joka muun muassa auttaisi uusia työntekijöitä perehdytyksessä.
Kuntoutuksen liiketoiminnan parhaana ideana palkittiin puheterapeuttikaksikko Annika Pennasen ja Aino Nissisen ehdotus puheterapiakuntoutuksesta syrjäseuduille. Kaksikko ideoi intensiivistä lähi- ja etäkuntoutusta yhdistävän palvelun. Kokonaisuudessaan palkintoja jaettiin 10 000 eurolla.

Coronarian Uudistaja-kilpailun tarkoitus oli kannustaa Coronarian työntekijöitä tuomaan ideansa esiin, vaikuttamaan omaan työhönsä sekä kehittämään – uudistamaan – omaa työtään ja yrityksen toimintaa. Puolen vuoden ajan työntekijät saivat kertoa omista ideoistaan, joita kertyi yli 200. Niistä tuomaristo valitsi 100 parasta, joista yllä mainitut vielä palkittiin.

 

Lisätietoja:

Teppo Linden
Toimitusjohtaja
teppo.linden@coronaria.fi
puh. 0400 684 119

Coronaria uudistaa terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee noin 2 500 työntekijää. Vuoden 2016 liikevaihto oli n. 100 miljoona euroa. Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. www.coronaria.fi