Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

Digital Commerce Finland Oy

Digital Commerce Finland Oy (DCF) on yritys, joka tavoitteena on auttaa digitaalista kauppaa kasvamaan nopeammin. Yrityksen tehtävänä on kiihdyttää digitaalisen kaupan kehitystä ja kasvua Suomessa, sekä mahdollistaa digitaalisen kaupan yhteisö, jota palvellaan koulutusten ja tapahtumien kautta.

Kuulo-Auris Oy

Kuulo-Auris Oy on suomalainen terveydenhuoltoalan yhtiö, joka toteuttaa kuuloon liittyviä kuntoutus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluita vuosikymmenten kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla. Yritys on toteuttanut kuuloon liittyvää kuntoutusta jo noin 30 vuotta.

Suomen Haavahoito Oy

Suomen Haavahoito Oy auttaa tilanteissa, joissa haavan paraneminen on pitkittynyt. Yritys toteuttaa asiakkaan kotona haasteellisia haavahoitoja näyttöön perustuvalla palvelumallilla. Suomen Haavahoito Oy auttaa ja palvelee, kun haava tai jalkojen turvotus rajoittaa normaalia elämää. Yritys kouluttaa myös terveydenhuollon henkilökuntaa.

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta