Finsoffat on mukana Suomen suurimmassa avointen ovien tempauksessa

Finsoffat on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tapahtuman tavoitteena on avata ovet yrityksiin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta.

Finsoffat järjestää tapahtumaviikolla avoimet ovet Keravan sohvatehtaalle ma 30.9. – pe 4.10.2019 tasatunnein klo 9-14 välillä. Osallistuminen onnistuu vierailemalla Keravan tehtaanmyymälässä (Huhtimontie 4, 04200 Kerava), jonka kautta pääsee kiertämään samassa rakennuksessa olevassa sohvatehtaassa.

– Kutsumme kaikki kiinnostuneet tutustumaan kotimaiseen sohvien valmistukseemme. Osallistujat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä missä, miten ja kuka tuotteemme valmistaa, kertoo Finsoffien toimitusjohtaja Jarmo Honkanen.

– Yli 80 prosenttia Finsoffien valikoimasta on kotimaista tuotantoa, ja olemmekin ylpeitä voidessamme tukea suomalaista ammattitaitoa ja työllisyyttä. Finsoffien tehdas ja myymälät työllistävät yli 20 vankkaa alan ammattilaista, Honkanen lisää.

Tervetuloa meille -viikon kantavana ajatuksena on lisätä yritysten läpinäkyvyyttä ja vuorovaikutusta kuluttajien keskuudessa. Teemaviikko on järjestetty kahdesti aikaisemmin ja koska se sai niin hyvää palautetta, päätettiin siitä tehdä jokavuotinen perinne.

– Tervetuloa meille -viikon kautta teemme suomalaisen työn näkyväksi, kun yritykset kautta maan avaavat ovensa yhtä aikaa. Yrityksissä ja organisaatioissa tehdään valtavasti hyvää työtä, joka ei välttämättä tule aina esiin. Tavallisen kuluttajatuotteen takana voi olla vuosikausien tuotekehitystä, vastuullisia toimintatapoja ja työtä uudistavia innovaatioita, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Tervetuloa meille -viikon tapahtumakalenteriin on koottu kaikki viikon aikana järjestettävät avointen ovien tapahtumat. Tapahtumakalenterin osoite on: tervetuloameille.fi Finsoffien tapahtumasivu: tervetuloameille.suomalainentyo.fi/tapahtuma/finsoffat-sohvatehtaan-avoimet-ovet

Osallistu keskusteluun somessa: #tervetuloameille2019

Lisätietoja:

Jarmo Honkanen, toimitusjohtaja, Finsoffat Oy, 040 732 4971, jarmo.honkanen@finsoffat.fi

Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 407 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi

Finsoffat on suomalainen perheyritys, jonka tarina alkoi jo vuonna 1970 – lähes 50 vuotta sitten. Finsoffien valmistamat sohvat ovat kotimaisia laatutuotteita, jotka tehdään parhaista materiaaleista Keravalla sijaitsevalla sohvatehtaalla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme kotimaisia, kestäviä ja ensiluokkaisen mukavia huonekaluja. www.finsoffat.fi