Sexpo avaa Ihmissuhdeterapiakeskuksen yksilöille ja kaikille suhdemuodoille

Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä kantava Sexpo avaa torstaina 2.5. uuden ja alallaan ainutlaatuisen Ihmissuhdeterapiakeskuksen Helsinkiin. Terapiakeskuksessa vastaanottoa pitää seksuaalisuuden, sukupuolen moninaisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijoita, joilla on kattava osaaminen ja vankka kokemus auttamistyöstä.

Terapiakeskuksen palvelut ovat saatavilla Sörnäisissä sijaitsevissa toimitiloissa ja myös etäyhteyksillä. Varauksen vastaanotolle voi tehdä helposti terapiakeskuksen verkkosivuilta. Terapeutit huomioivat työskentelyssään mieltymysten, identiteettien ja elämäntapojen koko kirjon. Apua tarjotaan sekä yksilöille että kaikille suhde- ja perhemuodoille.

”Ihmissuhdeterapiakeskuksessa konkretisoituu ajatukseni ihmisyydestä ja seksuaalisuudesta – jokaisella on oikeus elää omannäköistä elämää niin ihmissuhteissaan kuin myös seksuaalisuudessaan”, pohtii keskuksen seksuaali- ja psykoterapeutti Ulla Oksala.

Ihmissuhdeterapiakeskuksen terapeuteilla on osaamista lukuisilta eri hyvinvointia tukevilta aloilta: joukossa on muun muassa seksuaali- ja psykoterapeutteja, sukupuolentutkija, terveydenhoitajia, eroasiantuntija, personal trainer sekä toiminta-, logo- ja skeematerapeutti. Terapeutit ohjaavat asiakkaan tarvittaessa myös muille ammattilaisille, kuten fysioterapiaan tai lääkäriin – asiakkaan hyvinvointia edistävä palveluohjaus on olennainen osa vastuullista työskentelyä.

”Ihmissuhdeterapiakeskuksen avaaminen on toiveiden täyttymys ja pitkän suunnittelun tulos. Koska ihmissuhteita ja yksilöitä on monenlaisia, niin on myös avun tarpeita. Tarjoamme asiakkaillemme turvallisen tilan kaikissa elämänvaiheissa. Haluamme palveluillamme edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, jossa jokaisen ihmissuhteilla ja yksilöllisellä seksuaalisuudella on keskeinen rooli”, kertoo terapiakeskuksen johtaja, kliininen seksologi (NACS) Tiina Vilponen.

Terapeutit tarjoavat osaamistaan myös median käyttöön ja kouluttavat säännöllisesti oman erityisosaamisensa kysymyksissä. Terapiakeskuksen yhteyteen avataan keväällä koulutuskeskus, jossa järjestetään monipuolisesti koulutuksia, tapahtumia ja terapeuttisia ryhmiä.

 

Lisätiedot:

Tiina Vilponen, Ihmissuhdeterapiakeskuksen johtaja
050 363 2852, tiina.vilponen@sexpo.fi

Sexpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Sexpon omistama Ihmissuhdeterapiakeskus toimii Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin periaatteiden mukaisesti ja ohjaa suurimman osan voitostaan säätiön yleishyödyllisten toimintojen hyväksi.