Tekniset ketjun jakeluun suomalainen innovaatio WellO2 hengitysharjoituslaite

Tekniset ketju on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja saanut Avainlippu-merkin käyttöoikeuden koneiden ja laitteiden korjaus- ja asennuspalveluilleen. Ketjun valikoimissa on paljon erilaisia tuotteita ja nyt se laajentaa kodintekniikan tuotevalimoimaansa aloittamalla suomalaisen joka kodin hyvinvointilaitteen WellO2:n myynnin.

Huippuluokan kotimainen innovaatio

WellO2 on saatavilla ketjun valtakunnallisesti kattavasta myymäläverkostosta ja ketjun hallinnoimasta www.euronics.fi verkkokaupasta. Tuote avaa ja kosteuttaa hengitysteitä ja vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia on maailmanlaajuisesti patentoitu ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn yhteisvaikutukseen. Hapella Oy:n innovaatio WellO2 on 100 % suomalaista tuotekehitystä ja sen takaa löytyy suomalaista huippuluokan lääketieteen ja terveysteknologian osaamista. Aulis Kärkkäinen on Hapella Oy:n perustaja ja pääomistaja. Myös muut yrityksen pääomistajat ovat pitkän teollisen uran tehneitä suomalaisia yrittäjiä.

Hyvinvointilaite tähtää vientimarkkinoille

Wello on hyvinvointikategorian laite eli sitä ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon. Laitteen lääketieteellisiä vaikutuksia selvitetään kliinisissä tutkimuksissa, joiden ensimmäisten tuloisten odotetaan valmistuvan vuoden 2017 aikana.

’’Hapellan tavoitteena on, että Wello parantaa vuoteen 2022 mennessä miljoonien ihmisten hyvinvointia eri puolilla maailmaa’’ Hapella Oy:n toimitusjohtaja, FT Ilpo Kuronen toteaa.

Wellon toiminta perustuu kahteen aiemmin tunnettuun hengitysteiden hoitomenetelmään: vastusteiseen hengittämiseen ja höyryhengitykseen. Tuotekehitys ideasta valmiiksi teknologiaksi ja tuotteeksi kesti neljä vuotta. Hapellan arvion mukaan Wellon myyntipotentiaali on hyvin suuri ja tuote tähtää kansainvälisille markkinoille.

’’Olemme jo auttaneet Hapella Oy:tä pääsemään vientimarkkinoille, hyödyntäen Tekniset ketjun kodintekniikan kansainvälistä osto-organisaatiota Euronics international ja sitä kautta kollegayrityksiämme Baltiassa ja Pohjoismaissa. Haluamme osaltamme olla mukana viemässä suomalaista huippuosaamista kansainvälisille markkinoille’’, kertoo Tekniset ketjun toimitusjohtaja Seppo Kokkola.

’’Uskomme, että tuotteesta tulee joulun hittituote Tekniset ketjun myymälöissä ja verkkokaupassamme euronics.fi. Olemme kouluttaneet myyjämme ja kauppiaamme ja tuotteet ovat juuri saapuneet myymälöihimme. WellO2 on herättänyt heti alkuun suuren mielenkiinnon ja tuotteen markkinointi on tuonut uusia asiakkaita myymälöihimme. Omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtivat kuluttajat ovat meille tärkeä ja kasvava kohderyhmä. Haluamme tarjota valtakunnallisen ja palvelevan jakelutiemme kautta uutuustuotteen laajan kuluttajakunnan saataville’’, jatkaa toimitusjohtaja Seppo Kokkola.

Wello – paremman hengittämisen puolesta

Well02 helpottaa hengittämistä avaamalla ja kosteuttamalla hengitysteitä sekä irrottamalla limaa.

Laitteen tuottama höyry kosteuttaa limakalvoja auttaen elimistöä suojautumaan kuivan ja kylmän ilman, ilmastoinnin tai ilmansaasteiden aiheuttamalta rasitukselta.

Well02 myös kuntouttaa ja vahvistaa hengityslihaksia sekä parantaa hengitystekniikka. Parempi ja tehokkaampi hengitys parantaa suorituskykyä ja edistää hyvinvointia.

Tuotteen kohderyhmät ovat muun muassa hengitysvaikeuksista kärsivät, ikääntyvät, kuorsaajat, urheilijat, aktiiviliikkujat, äänityöläiset, tupakoitsijat ja sisäilmaongelmista kärsivät.

Kauppiasosuuskunta Tekniset on vuonna 1978 perustettu kodintekniikan vähittäiskauppaketju joka hallinnoi Suomessa sekä Euronics että Tekniset brandeja. Euronics  ja Tekniset-ketjuhin kuuluu 55 myymälää, euronics.fi verkkokauppa ja asiakkaita palvelee noin 400 asiantuntevaa myyjää ja kauppiasta. Ketjun myymälät ovat olleet koko toimintansa ajan täysin suomalaisten kauppiasyrittäjien omistuksessa.

Lisää ketjusta www.tekniset.fi ja  www.euronics.fi.

Tekniset_logo

Lisätietoja:

Tekniset ja Euronics ketjut, toimitusjohtaja Seppo Kokkola
gsm 0500 9111 800
e-mail: seppo.kokkola@tekniset.fi
www.euronics.fi

Hapella Oy, toimitusjohtaja Ilpo Kuronen, FT
gsm 045 139 3757
ilpo.kuronen@wello2.com
www.hapella.com

Hapella Oy, Yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja Aulis Kärkkäinen
gsm 0500 573 105
aulis.karkkainen@wello2.com