Softlin uudistaa kattaustuoteajattelun

Softlin on täysin uudenlainen tapa huomioida kahvila-, fastfood ja ravintola-alan ammattilaisten erityiset arjen haasteet. Juuri tietyn toimialan vaatimukset ratkaiseva tuoteajattelu kumpuaa Fiblonin pitkästä ja tiiviistä yhteistyöstä sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Innovatiivisten Softlin Café, Softlin Restaurant ja Softlin Fastfood -tuotteiden ensiesittäytyminen on Fastfood&Cafe&Ravintola-messuilla Helsingissä 25.-26.2.2015.

Softlin-tuotteet tekevät esillepanosta ja tarjoilusta houkuttelevia. Niillä voi myös viimeistellä tarjoilun ilmeen ja täydentää tunnelmaa. Tuotteissa on runsas ja inspiroiva värimaailma. Softlin-tuotteet kertovat brändisi ainutkertaista tarinaa ja korostavat visuaalista ilmettä. Ne toimivat myös erinomaisena markkinointivälineenä.

Valikoimaan kuuluu esimerkiksi Softlin-koriliinoja, jotka toimivat myös hygieenisinä ja turvallisina pisarasuojina.  – Softlin pakkauksissa on huomioitu helppokäyttöisyys ja kätevät pakkausratkaisut. ”Tiedämme miten haastavaa on säilyttää tuotteita hygieenisinä rajallisissa tiloissa,” kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Ekberg Fiblonilta.

Softlin-tuotteet valmistaa 35 vuoden kokemuksella porilainen perheyritys Fiblon. Fiblonin tuotteet ovat huippuluokkaa sekä vastuullisuudeltaan että laadultaan.  Softlin kun haluat kaiken olevan kohdallaan.

Lisätietoja: www.fiblon.com