Design From Finland -merkin saanut ZONE-kaiutinkeksintö käynnisti osakemyynnin sijoittajille

Suomessa kehitetty uudenlainen langaton kaiutin, ZONE, on käynnistänyt osakemyynnin sijoittajille. Myynnissä on kymmenen prosenttia ZONEa valmistavan Northern Pails Oy:n osakkeista. Osakemyynti on käynnissä 31.5.2019 asti.

– Saimme joukkorahoituskierroksella parisen sataa ennakkotilausta, useita jopa Japanista asti. Nopeuttaaksemme pääsyä maailmanmarkkinoille olemme nyt käynnistäneet avoimen osakemyynnin kaikille sijoittajille, kertoo kaiuttimen pääsuunnittelija, toimitusjohtaja Jarno Voutilainen ZONEa valmistavasta Northern Pails Oy:stä.

Design from Finland -merkin saanut sekä patentoitu ja kansainvälisesti mallisuojattu ZONE on veden-, kylmän- ja lämmönkestävä, joten se soveltuu käytettäväksi myös saunassa tai talvisessa ulkoilmassa. ZONE on jo saanut yhteydenottoja lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri maailman Etelä-Afrikkaa ja Japania myöten. Lisäksi monet kansainväliset mediat ovat olleet tästä 360-asteen hifi-äänentoistolla varustetusta Bluetooth-kaiutinkeksinnöstä kiinnostuneita.

– Langattomien kaiuttimien kysyntä on suorastaan räjähtänyt käsiin parin viime vuoden aikana. Markkinoilla on sen vuoksi suurta kiinnostusta ja kysyntää kaikille alan uusille keksinnöille, toteaa ZONEn markkinointijohtaja Jari-Matti Kärkiö. – ZONE on lisäksi suunniteltu kestävää kehitystä ajatellen. Laitteen rakenne on modulaarinen, joten sen osat ovat tarvittaessa helposti vaihdettavissa, Kärkiö jatkaa.

ZONEa voi käyttää maljamaisen muotoilunsa vuoksi säilytysastiana tai vaikkapa juomien jäähdyttämiseen. ZONEssa on lisäksi mm. musiikin rytmiin reagoiva ja täysin säädettävissä oleva RGB LED-valaistus.

ZONE on jo saanut lukuisia yhteistyökumppaneita mm. allas- ja sauna-alalta, kuten KuumaLähde ja Mondex sekä musiikkialalta, kuten studio- ja tuotantopalveluita tarjoava Jiffel. ZONEn mainoskasvona toimii mm. nyrkkeilijä Robert Helenius, jonka kanssa yhtiö on jo kuvannut kansainvälisen mainosvideon.

Osakemyynti: www.northernpails.com/FI/1/osakemyynti

ZONE: www.zonespeaker.com

www.facebook.com/zonespeaker

Teknisiä tietoja:

– Joka puolelle kantautuva erittäin korkealuokkainen 360-asteen äänentoisto
– Kaiuttimet: Dual Coil Woofer 1 x 89 mm, Tweeters 2 x 40 mm
– Taajuudet: 80Hz – 20 kHz
– Signaali-kohinasuhde: 85 dB
– Musiikin rytmiin reagoiva ja täysin säädettävissä oleva RGB LED-valaistus
– Kaikki toiminnot ovat erikseen päälle/pois kytkettävissä
– Kymmenen tunnin akunkesto
– Kylmän-, lämmön- ja vedenkestävä
– 15 metrin päähän ulottuva langaton Bluetooth-yhteys
– Laitteen pohjassa on erillinen kirkas valo, joten sitä voi myös käyttää taskulampun tavoin
– Yhdistyy mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen
– Toimii myös USB-lataamona esimerkiksi matkapuhelimille tai tableteille
– Auxiliary Port (AUX) -liitäntämahdollisuus, käyttömahdollisuus esim. soundbarina
– Laitteen koko: 278 mm x 260 mm x 260 mm, paino 2,5 kiloa