Lämpöässä lahjoittaa Sotiemme Veteraaneille 100 € jokaisesta myydystä Lämpöässä -juhlasarjan maalämpöpumpusta

Kotimainen Lämpöässä on valmistanut jo 34 vuotta uusiutuvan energian tuotteita ja lämpöä koteihin, ekologisesti, omasta maasta. Lämpöässä osallistuu Suomi 100 -juhlavuoteen maalämpöpumpun juhlamallilla, jonka jokaisesta myydystä kappaleesta Lämpöässä lahjoittaa 100 euroa Sotiemme Veteraaneille. Lämpöässän lämpöpumpuille on myönnetty kotimaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu-merkki.

Lämpöässä-maalämpö tekee lämmityksestä edullista ja huoletonta. Riippumattomuus tuontienergiasta vähenee ja kotimainen teollisuus tuo työtä Suomeen. Yrittäjät, jotka loivat pohjalaisen Lämpöässä-maalämmön, kulkevat sen arjessa edelleen. Samalla moni perheen vanhempi on saanut Lämpöässän myötä työpaikan tuotekehityksestä myyntiin ja valmistukseen. Jo 30 000 kiinteistöä ja kotia ovat valinneet Lämpöässän.

”On kiitollisuuden ja juhlan aihe, että saamme nyt muiden mukana juhlia 100-vuotiasta, itsenäistä Suomea! Suuri kiitos tästä kuuluu niille, jotka aikanaan taistelivat Suomesta itsenäisen. Heidän kunniakseen Lämpöässä lahjoittaa jokaisesta myydystä juhlasarjan mallista 100 euroa Sotiemme Veteraaneille. Tee hyvä teko itsellesi ja kotimaallesi!”

Lämpöässä-maalämpö on itsenäinen ja huoleton, mutta niille, jotka kuitenkin haluavat säätää ja seurata lämpöpumppua tarkemmin, ohjausautomatiikka tarjoaa siihen markkinoiden monipuolisimman maalämpöpumpun etäohjauksen. Vapaa-ajan asunnoilla etäohjaus mahdollistaa lämmityksen säätämisen sopivaksi jo ennen asunnolle saapumista. Voit seurata ja säätää lämpöpumpun toimintaa älypuhelimella tai tietokoneella selkeiden käyrien avulla mistä vain. Kaikki mittaustiedot jäävät muistiin ja niitä voidaan tarkastella jälkikäteen.

Lisätietoja: www.lampoassa.fi