Suomalainen teollisuustietokone tabletin hinnalla

Olemme julkaisseet uuden ja edullisen CEF-DinXS teollisuustietokoneen. Koneesta löytyy kaikki perustoiminnot ja liitännät, joita tarvitaan teollisten järjestelmien kontrollointiin ja ohjaukseen useissa teollisen internetin järjestelmissä.

Erittäin edullisesta hinnasta huolimatta CEF-DinXS on yhtä luotettava ja suorituskykyinen kuin muutkin teollisuustietokoneemme. Kuten muutkin teollisuustietokoneemme niin myös CEF-DinXS on suunniteltu ja valmistettu toimimaan keskeytyksittä vaativissa teollisuuden olosuhteissa.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Savonlinnassa.

Control Express Finland Oy (CEF) on Savonlinnalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 20-vuoden ajan. Olemme koko Pohjoismaiden suuri teollisuus- ja turvallisuustietokoneiden suunnittelija ja valmistaja. Lisäksi palveluihimme kuuluu teollisen internetin sovellukset tuotannon tehokkuuden mittaamiseen ja valvontaan, ohutlevyratkaisut erityiskohteisiin sekä automaatioprojektit. Työlistämme Savonlinnassa n. 100 työntekijää. Suunnittelemme, testaamme ja valmistamme kaikki tuotteemme Savonlinnassa.

Lisätietoja:
Anatoli Lukkarinen
Tuotehallintajohtaja
050 4150 027
anatoli.lukkarinen@cef.fi
Control Express Finland Oy
www.cef.fi