Made by Finland nostaa Suomalaiset menestystarinat ja työelämän esille

Suomen täyttäessä sata vuotta on aika juhlia suomalaista työtä ja sen menestystarinoita. Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenyritysten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Made by Finland -kampanja kutsuu kaikki suomalaiset pohtimaan ja näyttämään, miten suomalainen työ menestyy myös seuraavat sata vuotta.

Made by Finland kokoaa yhteen suomalaisen työn tekijät ja työelämän asiantuntijat. Yhdessä Työelämä 2020 -hankkeen, TEKESin ja Työterveyslaitoksen kanssa tarkastelemme ja kehitämme juhlavuonna erityisesti suomalaista työelämää. Miten Suomessa ja suomalaisilla työpaikoilla tehdään töitä? Mistä meidän kannattaa olla erityisen ylpeitä? Miten hyvä suomalainen työelämä oikein on suomalaisten ja ulkomaisten mielestä? Miten voimme hyödyntää Suomalaisen työelämän vahvuudet, eli osaamisen, yhteistyön ja turvallisuuden?

Haluamme yhdessä työelämän asiantuntijoiden kanssa tehdä tämän kampanjan avulla tunnetuksi suomalaista työelämää ja sen vahvuuksia, sekä vahvistaa positiivista mielikuvaa Suomesta niin työnantajana, työympäristönä kuin investointikohteenakin.

Suomalaisen työn ja osaamisen ilosanoma näkyy yhteistyön tuloksena monenlaisina tapahtumina ja ulostuloina juhlavuoden aikana. Luvassa on muun muassa seminaareja, aluetilaisuuksia, avoimet ovet -tapahtumia, tutkimustuloksia ja näkyvyyttä monissa eri kanavissa paikallisten yritysten ja työyhteisöjen vahvistuksella.

Made by Finland -kampanjan tapahtumat, tutkimukset ja viestintä tukevat suomalaisen työelämän brändäämistä kansainvälisesti myös tulevaisuudessa, joten työ jatkuu myös juhlavuoden jälkeen.

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden aikana nostetaan esille suomalaisen työn menestystekijöitä, tarinoita ja monipuolista osaamista. Onnistumisia, ylpeyden aiheita ja hyviä käytäntöjä voi jakaa tunnisteella #madebyfinland.