Gymin kalusteet palkittiin GESS Education Awards -kilpailussa Dubaissa

Design from Finland -merkkiä kantava Gymi Furniture -kalustesarja palkittiin parhaana terveyttä ja liikettä edistävänä tuotteena GESS Education Awards -kilpailussa. Arvostettu kansainvälinen koulutusalan palkintogaala järjestettiin Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa Dubai Education Week -viikon aikana 26.2.2020.

Gymin toiminnallisten kalusteiden sarja valittiin koulutusalan parhaaksi luokkahuoneessa terveyttä ja liikettä edistäväksi tuotteeksi GESS Education Awards -kilpailussa Dubaissa (”Best Product to Promote Health, Fitness and Sports in the Classroom”). GESS Education Awards on koulutusalan arvostettu kansainvälinen tapahtuma, jota kutsutaan jopa koulutusalan Oscar-gaalaksi.

Gymi Furniture

Gymi Furniture -monitoimikalusteet on kehitetty lisäämään jokapäiväistä, luonnollista liikkumista, kehittämään käyttäjiensä motorisia ja tasapainotaitoja ja tätä kautta lisäämään keskittymistä ja oppimista sekä tuomaan sallitun liikkeen avulla työrauhaa oppimisympäristöön. Kalusteet vastaavat suomalaisen opetussuunnitelman toiminnallisen opetuksen ja aktiivisen oppimisen sekä myös motoristen taitojen oppimisen tavoitteisiin ja auttavat kouluja ja päiväkoteja toteuttamaan opetushallituksen Liikkuva koulu ja liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa.

Tasapainotaitojen harjoittelu tehostaa oppimista

– Liikunnalla on tutkitusti lukuisia positiivisia vaikutuksia, ja tasapainotaitojen tiedetään olevan suoraan yhteydessä keskittymiskykyyn ja kognitiiviseen oppimiseen. kertoo Gymin perustaja ja toimitusjohtaja Christina Nurmi, joka on ollut Dubai Education Week -viikon aikana 23.-27.2. aikana puhujana niin Finnish Education Expo-tapahtumassa kuin Lähi-Idän suurimmassa koulutusalan tapahtumassa GESS Dubaissa.

Lisätiedot ja kuvamateriaalia:

Gymi & Gymi Furniture / Oy Gymicom Ab, toimitusjohtaja Christina Nurmi

christina@gymi.fi, puh. 045 3245 888

www.gymifurniture.com

 

Kuvat: Gymi Furniture