Foodduck Oy julkisti uuden leviteannostelijan: FOODDUCK® mobile tuo lisää käyttömahdollisuuksia

Suomalainen Avainlippu- ja Design from Finland -yritys Foodduck Oy tuo markkinoille uuden leviteannostelijan: FOODDUCK® mobile luo uusia käyttökohteita kouluruokaloiden ja lounasravintoloiden rinnalle. Pieni koko, laaja levitevalikoima ja ladattava akku tekevät FOODDUCK® mobilesta soveltuvan esimerkiksi hotelli- ja sairaalakäyttöön.

”Parissa vuodessa FOODDUCK® on löytänyt paikkansa leipäpöydistä ja linjastoista ympäri Suomea ja saanut kaikkialla positiivisen vastaanoton. On hienoa, että uuden FOODDUCK® mobile -laitteen myötä voimme tuoda ekologisuuden ja hygieenisyyden edut entistä laajemman asiakaskunnan saataville”, toteaa toimitusjohtaja Timo Sorsavirta Foodduck Oy:stä.

”FOODDUCK® mobile soveltuu margariinin jakelun lisäksi hillojen, majoneesin ja suklaalevitteiden annosteluun, mikä tekee laitteen sopivaksi hotellien aamiaistarjoiluihin ja on tärkeä tekijä yrityksemme liiketoiminnassa myös kansainvälisillä markkinoilla. Laitteen pieni koko ja akku antavat mahdollisuuden lisäksi sairaaloiden osastoruokailujen helpottamiseen. Henkilökunnalta säästyy erillispakkausten avaamiseen kuluva aika, ja jätteen määrä vähenee oleellisesti”, hän jatkaa.

Huippuälykäs leviteannostelija

FOODDUCK® mobile on huippuälykäs laite, joka hyödyntää esineiden internetin mahdollisuuksia. Järjestelmä mahdollistaa kulutukseen liittyvän datan keräämisen ja käytön optimoinnin. Laite tuottaa tarvittaessa reaaliaikaista tietoa levitteiden kulutuksesta ja käytöstä. Se saadaan jopa tilaamaan lisää tuotetta varastoon sekä ennakoimaan huollon tarve itsenäisesti. Levitettä ei myöskään mene hukkaan kuten perinteisiä pakkaustuotteita käytettäessä, koska FOODDUCK® annostelee levitteen tarkasti ja puristaa pussimallisen pakkauksensa tyhjäksi.

FOODDUCK®-laitteet parantavat hygieniaa ja leipäpöydän yleistä siisteyttä. Automaattisen annostelijan ja laitteen helpon puhdistamisen ansiosta levitteeseen ei kosketa käsin, ja levitteen mikrobiologinen laatu säilyy aina hyvänä. Levitteeseen ei joudu leivänmuruja, joten myös keliaakikot voivat käyttää laitetta turvallisesti.

Kansainvälistymiseen tähtäävä Foodduck Oy on vahvasti suomalainen yritys. Se kehittää ja valmistaa tuotteensa Suomessa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt myös FOODDUCK® mobile -laitteelle Avainlippu- ja Design from Finland -merkit osoituksena kotimaisesta osaamisesta. FOODDUCK® -leviteannostelijalle myönnettiin patentti loppuvuodesta 2016 Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

 

Lisätietoja:

Timo Sorsavirta, toimitusjohtaja
Foodduck Oy
puh. 050 414 0004
timo.sorsavirta@foodduck.fi

 

Foodduck Oy on suomalainen vuonna 2012 perustettu yritys. Foodduck Oy on edelläkävijä ravintoloiden asiakaspalvelutiloissa ja ammattikeittiöissä käytettävien rasvojen, tuorejuustojen ja muiden levitteiden automaattisissa annosteluratkaisuissa. FOODDUCK®-leviteannostelija on ainoa laatuaan maailmassa. Visiomme mukaan FOODDUCK® on tulevaisuudessa niin ravintolalle kuin ruokailijoille merkki vastuullisesta ja ekologisesta leipäpöydästä. www.foodduck.fi

Katso YouTube-video täältä.