Coronaria palkitsee työntekijöidensä parhaat ideat 10 000 eurolla

Oululaisen palvelu-Avainlippua kantavan Coronarian Uudistaja-kilpailu huipentuu perjantaina 12. tammikuuta Uudistaja-gaalaan, jossa yksi coronarialainen palkitaan Vuoden Uudistajana. Voittaja saa 4 000 euron pääpalkinnon, minkä lisäksi viisi parasta ideaa ja kilpailun tykätyin idea saavat 1 000 euron tunnustuksen.

Monipuolisesti terveys- ja kuntoutuspalveluja tarjoava Coronaria haluaa olla terveydenhuollon uudistaja. Coronariassa uskotaan, että innostavalla ja uudistajahenkisellä työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys työntekijöille. Yritys lanseerasi puoli vuotta kestävän Uudistaja-kilpailun toukokuussa 2017 henkilöstölleen kannustaakseen coronarialaisia kehittämään ideoita työn ja toiminnan parantamiseksi.

Ideoita tuli yli 200, ja ne käsittelivät asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnan kehittämistä, tehokkuuden parantamista, palvelukulttuuria, työhyvinvointia, sisäistä viestintää ja monia muita arkisen työn alueita. Uudistaja-kilpailulla haluttiin lisäksi kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea, minkä vuoksi yli 200 kehitetystä ideasta valikoitiin 100 parasta. Kaikki top100-ideoijaa saivat kutsun Coronarian pääkonttorilla pidettävään Uudistaja-gaalaan.

Coronarian syntyhistoriassa ja yhtiön perustajien tavassa toimia on alusta lähtien ollut eräänlaista uudisraivaajahenkeä. Uudistaja-kilpailulla haluttiin myös saattaa tämä uudisraivaajahenkisyys osaksi arkea ja jokaista coronarialaista.

 

Lisätietoja:

Teppo Linden
Toimitusjohtaja
teppo.linden@coronaria.fi
puh. 0400 684 119

Iina Rahko
markkinointikoordinaattori
iina.rahko@coronaria.fi
puh. 044 379 0250

 

Coronaria uudistaa terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee noin 2 500 työntekijää. Vuoden 2016 liikevaihto oli n. 100 miljoona euroa. Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. www.coronaria.fi